Pizza lauantai
Seuraavaksi mun all time favorite -pizza, herkullinen muisto karppauksen kulta-ajoilta. Pohja on ihana mehevä ja pehmeä ja mun makunystyröilleni nämä täytteet sopivat kuin nenä päähän. Enää ei siis karppailla vaikka öhömmm... aihetta kyllä olisi, mutta tätä pizzaa tehdään silti tasaisin väliajoin.;)
Vyötärönmetsästäjän pizza
1prk maitorahkaa
1 pss emmental juustoraastetta
2 kananmunaa
4rkl vehnälesettä
3rkl ruisjauhoja
1tl leivinjauhetta
Täyte:
ketsuppia
kourallinen mozzarellaraastetta
1pkt naudan jauhelihaa
1prk persikan puolikkaita mehussa
aurajuustoa
Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen. Sekoita kaikki pohjan ainekset keskenään. Lusikoi taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja levittele tasaiseksi nuolijalla.
Paista pohjaa uunissa noin 10 minuuttia ja valmista sillä aikaa täyte. Paista ja mausta mielesi mukaan jauheliha. Kuutioi persikat.
Sivele kypsyneen pohjan päälle ketsuppia ja ripottele pinnalle ohut kerros juustoraastetta. Lisää tämän jälkeen jauheliha, persikkakuutiot ja aurajuusto.
Paista vielä uunissa 15 minuuttia. Tarjoile lämpimänä raikkaan salaatin kera!
Me lähdemme tänään taas ajelemaan kohti Turkua ihanan pikkuneidin 1v. syntymäpäiville. Reissulta löytyy toivon mukaan myös toppavaatteet ja uudet talvikengät Eeville tai muuten olemme pulassa kun kylmä tulee..
Niin että heissulivei ja hyvää lauantain jatkoa!:)
Kommentit