Toppaa ja karvaa..

Vielä toistaiseksi liivien muodossa vaikka hetkellisesti jo pelästyin että talvi tulee tänne yhdellä rykäyksellä ja meillä jää kaikki välikauden vaatteet naulakoihin kutistumaan lasten venyessä. Tosin suurempi murheenkryyni oli kun säätiedotus uhkaili lumisateilla ja meidän talvirenkaat majailee  missäpäs muuallakaan kuin raumalaisessa rengasliikkeessä. Siinä sitä oltais lumisella tiellä hoiloteltu ratin takana "Nyt on hallussa kesärenkaat, kesärenkaat!" ja meno olis ollu kaikkee muuta ku chilli...:P Mutta onneksi lunta ei riittänyt maahan asti ja lämpötilatkin ovat viime päivinä vaihtuneet takaisin selviin plus lukemiin. 

Mutta sitten itse asiaan eli pilkahdus lasten syksyisiin asuihin...

Toppaliivi ja neule/ Pomp de Lux, pipo/ D&G

Toppaliivi ja norjalaisneule on vaan niin ihana ja ajaton yhdistelmä että toimii varmaan maailman tappiin asti. Pojilla tuntuu olevan paljon vähemmän vaihtoehtoja pukeutumisen suhteen ja liivi on ainakin yksi sellainen vaate jota pystyy yhdistelemään monella tapaa eri kerroksiin ja saamaan samalla vaihtelua aikaan.
Eemilillä oli tänä aamuna ensimmäistä kertaa enkkukerhoa ja poitsu on aivan innoissaan pyöritellyt uusia oppimiaan sanoja. Hauskaa leikkimielistä oppimista ja toivotaan että tämä antaisi Eemilille tulevaisuudessa sellaisen positiivisen vireen ja draivin vieraiden kielten oppimiseen. Kaiken lisäksi  pieni mies kärsii ikäisekseen poikkeuksellisen kroonisesta matkakuumeesta joten jos kirjakaupassa neljä vuotias juoksee ensimmäisenä hyllylle jolta löytyy berlizin matkaoppaat lienee ihan hyvä aloittaa kielten opiskelu ajoissa...;D

Ja seuraavaksi meidän kissaneitimme. Eevi on kissahattuunsa aivan ihastunut samoin kuin oikeisiin kissoihinkin ja itse asiassa kaikkiin mahdollisiin karvaisiin otuksiin, eikä hän karvaa liivissäkään pahalla katsonut. Mayoralin tyttöjen vaatteet ovat mielestäni aivan ihania. Mitoitus merkillä on aika naftia ja niimpä ostan heiltä yleensä yhtä senttikokoa suurempaa vaatetta kuin mitä Eevi normaalisti käyttää. 

Liivi/ Mayoral, hattu/ H&M, neule/ Pomp de Lux, huivi/ Zara

Täällä on lasten osalta viikonloppu pyörähtänyt käyntiin aika nuhaisissa merkeissä ja nyt toivotaan ensi yölle jotain ihme parantumista jotta päästäisiin huomenna paljon odotetulle uimahallireissulle. Muutoin huominen päivä taitaa sujua melko rauhallisissa merkeissä touhuten ja sunnuntaiaamuna odottaa  luistelukoulu ja sen jälkeinen brunssi mitä parhaimmassa seurassa.<3

Nyt oikein mukavaa viikonloppua jokaiselle!:)

Kommentit

Suositut tekstit