Iisak Benjamin

Iisak Benjamin hän on.<3 Meidän kolmas ihmeemme ihanainen. 

Ristiäiset pidettiin vihdoin ja viimein kuluneena sunnuntaina ja täytyy taas sanoa että kastejuhla on  kaikessa intiimiydessään minulle henkilökohtaisesti se kirkollisista juhlista koskettavin, oli sitten kyseessä oma tai läheisen lapsi.  


Pieni käsi tarttuu käteen luottaen.
Kuinka ymmärtäisin viestin jokaisen?
Pieni Lapsi, valtaat koko taloa,
elämäsi olkoon täynnä valoa.
Joka päivä hiljaa kiitän sinusta,
ihmeellinen Lapsi täynnä aarteita.
Saakoon taivaan isä tiesi siunata.
Enkelisi olkoon suoja matkalla.

-Kaunis teksti kummitädiltä saadussa taulussa. 

Voimme olla vain äärimmäisen kiitollisia siitä kuinka monta vahvaa ja välittävää kättä saattaa poikaamme tälle elämän pituiselle matkalle, valmiina nostamaan ylös kun tie on kuoppainen ja taluttamaan kun omat jalat eivät kanna. Valmiina kokemaan ja näkemään yhdessä myös niitä elämän hienoja hetkiä ja ihmeitä. 


Kastemaljaan on kaiverrettu Iisakin ja Eemilin nimet siskon ollessa omassa vaaleanpunaisessa maljassaan ja maljan ympärillä olevan seppeleen kolme neilikkaa kuvastavat meidän kolmea aarrettamme.<3 
Tilasin ristiäiskukat Rauman Nortamonkadulla sijaitsevasta Vallan Fiinistä. Kyseinen putiikki on ehdoton lempparini mitä leikkokukkiin tulee. Ihan siitä yksinkertaisesta syystä että liikkeen pitäjä tuntuu aina ymmärtävän jo puolesta sanasta millaista kimppua milloinkin haluan. Voin kertoa että minun selitykseni ja mielikuvani ovat varmasti vähintäänkin epämääräisiä eli ilmeisesti meidän esteettiset silmämme vain kohtaavat.:) 


Sitten itse juhlien sankariin...


Joka on kyllä äärimmäisen rauhallinen tapaus, ainakin toistaiseksi. Hän lähinnä nukkuu, syö ja hereillä olo hetkinään hymyilee ja kujertelee niin että sydän pakahtuu. Yöunista sen verran että Iisak herää syömään tasan kerran yössä neljän viiden välillä ja muuten nukkuu kuin tukki. Siirsimme hänet Raumalle tullessamme toiseen huoneeseen nukkumaan koska hän piti läpi yön outoa ärinää joka valvotti meitä vanhempia hänen itsensä ollessa kuitenkin unessa. Se taisi olla enemmän kuin hyvä ratkaisu meille kaikille.:) 
Näin äitinä olen nauttinut tästä vauva-ajasta aivan äärettömän paljon vaikka koen että nautin ajasta Eemilin ja Eevinkin kohdalla. Nyt kaikki vain tuntuu vielä pykälää auvoisemmalta ja keksin tähän kaksi syytä... Yksi syy on se että tiedostan lapsilukumme olevan mahdollisesti täysi. Niimpä jokaisesta hetkestä haluaa ottaa kaiken mahdollisen ilon irti. Toiseksi koen kolmannen lapsen kohdalla suhtautuvani asioihin vielä aiempaakin rennommin. Itse koen että lapsen kasvattaminen on valtavasti haastavampaa kuin hoivaaminen ja hoivaamistahan tämä vauva-aika pitkälti on. Sylissä pitämistä ja perustarpeista huolehtimista ja koska Iisak on hyvin perustyytyväinen ja terve tapaus siihen ei sirkustemppuja vaadita. 

Sisaruksiinsa tämä pieni hurmuri tulee ainakin ilmeikkyytensä osalta..:) 


Tämä oli tällainen "minulla on maailman ihanin vauva" -teksti. Ja niin minulla onkin; kolme maailman ihaninta vauvaa ja jos jostain olen tässä elämässä ylpeä niin heistä. 

Kaikista parasta on kuitenkin se että jokaisella äidillä on maailman ihanin vauva. Nauttikaa siis täysillä maailman kauniimmista, söpöimmistä ja ihanimmista taimistanne!<3 



Kommentit

Anonyymi sanoi…
Hei, kiitos ihanasta ja tyylikkäästä blogistasi. Vaikutatte tosi onnelliselta ja tasapainoiselta perheeltä. Minua alkoi kiinnostaa tuo poikasi riipus. Kertoisitko siitä tarkemmin?
T:Jasmin
Unknown sanoi…
Kiitos Jasmin ja ihana kun olet löytänyt tiesi blogini pariin!
Riipuksesta on tulossa oma postauksensa..;)

Suositut tekstit