Viikonlopun aamiainen Makiassa
Huolella itse kotona valmisteltu brunssi on ehdottomasti paras tapa aloittaa päivä, mutta melkein yhtä kivaa on lompsia viikonloppuna ulos valmiiseen aamiaispöytään. Täällä Oulussa meillä on pari eri brunssipaikkaa joissa tapaamme käydä ja useimmiten löydämme tiemme Puistokahvila Makiaan. Kuluneena sunnuntaina oli meidän tämän syksyn ensimmäinen Makia keikka, mutta viime talvena meillä oli tapana käydä siellä aamiaisella sunnuntaisin suoraan Eemilin luistelukoulun perään ainakin kerran kuussa. Makian brunssi/aamiainen alkaa viikonloppuisinkin jo yhdeksältä mikä on meidän perheeltä paikalle iso plussa.:)
Aamupalan paras osuus on ehdottomasti munakas joka tuodaan vastapaistettuna pöytään itse valitsemillasi täytteillä. Alle viisi vuotiaat muuten syövät aamupalalla ilmaiseksi, mutta saavat silti omat munakkaansa.
Seisovassa pöydässä tarjolla taas on mm. croisantteja, patonkia, juustoja, hilloa, hedelmiä, salaattia ja smoothieta.
Croisantit ovat aina olleet mun heikko kohtani ja kun väliin vielä laittaa brieta ja viikunahilloa niin Avot! Vaati hieman mielen lujuutta pysyttäytyä yhdessä kappaleessa..;D
Sitten meidän Super Eemil; äiti ja iskä hakivat itselleen ruokaa niin Eemil nautti aamupalaansa ja syötti siinä samalla pikkuveljeä kanssa.<3
Onneksi Iisakille tuli nopeasti uni niin pääsi isovelikin rauhassa syömään..:D:D
Ja Eevi se taitaa tykätä croisanteista yhtä paljon kuin äitinsä...
Jos Oulun suunnalla liikkuu ja haluaa hyvää aamiaista niin kannattaa siis ehdottomasti käydä testaamassa Makia. Aamiainen on tarjolla myös arkipäivisin 7:30 - 10:00.
Mutta nyt on aika siirtyä hitaasta sunnuntaista ja croisanttien maailmasta käynnissä olevaan arkipäivään ja kuntosalille...
Reipasta päivää kaikille!!:)
Kommentit