Tuloksia

Vapaapäiviä, työpäiviä, hyviä hetkiä perheen ja ystävien kanssa, niistä on ollut tämä kesä tehty ja jatkuvasta vatsaa nipistävästä jännityksestä... Jännittäminen päättyi vihdoin viime perjantaina kun yliopistojen lopulliset tulokset julkistettiin ja I'm in! Olo on helpottunut, kiitollinen ja hiukan ylpeäkin. Panostin kevään pääsykokeisiin täysillä, viiden viikon luku-urakka painottui ilta- ja yöaikaan kun lapset olivat nukkumassa - talossa rauha. Enää omasta isosta unelmasta ei tarvitse uneksia vaan se on täyttä totta vaikka välillä sitä huomaakin nipistelevänsä itseään. Aloitan syksyllä opinnot Turun yliopistossa kasvatustieteiden parissa ja aiemmat avoimessa yliopistossa suorittamani perusopinnot saavat jatkoa. 

Olen aina uskonut siihen että kova työ on ainoa tie onnistumiseen. Onnenkantamoisia voi elämän varrelle sattua, mutta jos jotain tosissaan haluaa on sen eteen parempi painaa niska limassa hommia kuin odotella Rouva Fortunan suosiollisia tuulahduksia. Välillä työ palkitaan ja välillä ei, se riski on uskallettava ottaa. Jotkut saattavat kävellä sisään yliopistoon, minä kuulun siihen porukkaan jonka täytyy kantapään kautta opetella asioita, käyttää aikaa, nähdä vaivaa ja samalla pitää kynsin hampain kiinni siitä pienestä lujasta uskosta itseensä ja omaan tekemiseensä vaikka takaraivon äänet hokisivat jotain aivan muuta. Tällä kertaa työ tuotti tulosta, mutta puolentoista kuukauden päästä se kunnon puurtaminen vasta alkaa ja tuskin maltan odottaa! 

Ennen elokuun loppua on kuitenkin vielä ihanaa leppoisaa kesää jäljellä; työpäiviä, vapaapäiviä, laatuaikaa läheisten kanssa ja reissu etelän auringon alle. 

Life is good. 




Kommentit

Suositut tekstit