Täti Moonika

Oma asupostaus piiitkästä aikaa. Näissä vetimissä syntyi otskikon mukainen täti Moonika fiilis. Tämä oli ehkä poikkeuksellisenkin "leikkisä" asu meikäläisen päälle. Johtunee hatusta mikä on kyllä mun mielestäni ihan yltiöpäisen ihana vaikken olekaan vielä oikein päättänyt sopiiko se mun lärvitauluuni  sitten ollenkaan...;D

Hattu/R&H
Huivi/LV
Laukku/LV
Neuletakki/Sir Oliver
Kengät/Jimmy Choo

Syksyisesti villaa ja harmaata yhdessä, aika lyömättömän mukava ja helppo yhdistelmä. Sir Oliverin harmaa pitkä villatakki oli tämän syksyn ehdoton must hankinta ja se on ollut kyllä jokaisen senttinsä arvoinen, eksyy päälle todella usein ja sopii yhteen ihan kaiken mahdollisen kanssa. 


Tämä hattu on aivan ihanalta R/H merkiltä jonka pop up -liikkeeseen pääsin tutustumaan täällä Oulussa muutama viikko sitten herkullisen brunssin merkeissä. Brändi oli minulle aivan uusi mutta oikein mieleinen tuttavuus. Laadukasta suomalaista suunnittelua ja voi miten herttaiset, iloiset ja inspiroivat naiset tämän merkin takaa paljastuivatkaan. Käykäähän kurkkaamassa merkin nettikauppaa täältä.

Mutta nyt kivaa keskiviikko-iltaa kaikille!

Meillä porisee hellalla oikea gourmet-ruoka(makkarakeitto...:D) ja toiveissa on saada lapset ajoissa nukkumaan ja nostaa sitten itse koivet kohti kattoa.;)


Kommentit

Suositut tekstit