Monkey Business


Elo kolmen lapsen kanssa - ainakin meillä - muistuttaa useita kertoja päivässä kaoottista sirkusta, ja lapsistamme eniten sirkusapinaa muistuttaa ehdottomasti nuorimmaisemme. Iisak on melkoisen menevä, mutta toisaalta myös hyvin aurinkoinen tapaus. Suurimman osaa valveilla olostaan pieni mies juoksee tai hyppelehtii suu korvissa ympäriinsä, pölisee kummallisia juttuja (tällä hetkellä kaikki pissaan, kakkaan, menopeleihin ja Harri Hylkeeseen liittyvä on in) ja jakelee auliisti kohteliaisuuksia sekä pusuja. MUTTA kun hän jotain haluaa eikä sitä saa, seuraa aivan vallaton kiukku. Vuoristorallia siis mennään, mutta pääasiassa leppoisan iloisissa fiiliksissä. 

Uuteen kotiin muuttaessa, myös Iisak sai ensimmäisen kerran varsinaisesti oman huoneen. Mitään sen kummempaa sisustusta ei hänen valtakunnassaan ole, sillä vielä toistaiseksi kaiken kirjavat lelut vievät joka tapauksessa suurimman huomion. Ehkä myöhemmin herää fiilis maalata tai tapetoida seiniä, mutta ainakin alkuun mennään tällaisella pelkistetyllä linjalla. Kunhan kaikki tärkeät lelut ja aarteet ovat metrin mittaiselle sopivalla korkeudella, on kaikki hyvin.:) Yksi visio minulla kuitenkin oli selvänä jo ennen muuttoamme, nimittäin jumpparenkaat. 


Tilasin renkaat Suomen Voimistelutuotteesta ja minusta ne ovat vain niin ihanan sympaattiset. Meillä on kaikki yläkerran makuuhuoneet melko korkeita ja alkuun mietitytti miltä pitkät killuvat nauhat tulevat näyttämään, mutta kivat ne ovat tuoden huoneeseen lisää leikkisyyttä. Ostimme renkaiden viereen seinälle myös kaksi Muuton Dots - ripustinta joihin renkaat voi tarvittaessa kiinnittää pois tieltä. 


Huoneen leluhyllykkö haettin Ikeasta ja tämä vanha tuttu Kallax on huokean hintansa lisäksi todellinen rojujemmari; mustiin ja valkoisiin kangaslaatikoihin mahtuu ihan käsittämätön määrä leluja.
- Minun oma sänky, Iisak vieläkin useasti toteaa. Uuteen kotiin muutettaessa pinnasänky jäi historiaan. Onneksi uni on maittanut hyvin täälläkin.<3


Tällainen hymynaama hän on. Ilo syntyy niin pienestä, murheita on tuskin lainkaan ja pilkettä löytyy sitäkin enemmän. Kaikki on yhtä suurta seikkailua ja tutkimusmatkaa.

"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa, se hämmästyttää kummastuttaa pientä kulkijaa."

Mikä ihana laulu, olen melko varma että se on kirjoitettu kaksi vuotiaasta.<3
Iisakin vaatteet ovat Raumalle kesän aikana avautuneesta Hetki Designista. Aivan ihana lastenliike, suosittelen lämpimästi käyntiä pienen matkankin takaa. Teeppari ja housut ovat Cribstar nimiseltä brittimerkiltä ja Hetki Design on muuten kyseisen merkin toistaiseksi ainoa suomalainen jälleenmyyjä. Minä ihastuin heti hauskoihin tekseihin, jotka Iisakin kohdalla ovat myös pelottavan osuvia. Sokerihumalaiselta tämä energiapakkaus vaikuttaa suurimman osan päivästään ja ehkä hänen polvissaan lukee myös oikeasti käsky juosta joka paikkaan..:DKuukauden päästä alkaa tälläkin pienellä päiväkotitaival. Toisaalta se on helpottavaa. Iisakille tekee varmasti hyvää saada myös oman ikäistä seuraa ja toivon että itse saan tulevana lukuvuotena koulujuttuja aikaiseksi muihinkin vuorokauden aikoihin kuin neljältä aamuyöllä. Mutta toisaalta hurjaa. Hän tulee vaan aina olemaan meidän pieni vauva. Onneksi kuitenkin turvallinen isosisko on samassa talossa ja päiväkoti-päiviä tulee ainakin alkuun molemmille vain 2-3 kappaletta viikkoon.  
Meillä kävi päiväkodin suhteen kyllä hyvä onni, kun lapset pääsivät aivan kotinurkilla olevaan yksityiseen. Itse asiassa jos minulla sattuu luentovapaa-päivä voin hyvinkin seurata Eevin ikkunasta mitä päikyn pihaleikeissä tapahtuu...Ai kauheaa, tuleekohan minusta pahakin kyylärimutsi!?


Mutta nyt mukavaa alkavaa viikkoa jokaiselle! Erityisen lämpimän ajatuksen haluan antaa kaikille niille, jotka tällä viikolla saattelevat lapsensa uudelle ja ihmeelliselle koulutaipaleelle. Tsemppiä!! Älkää turhaan säästelkö liikutuksen kyyneliä, ei kai elämän mieleenpainuvimpien hetkien kuulukaan olla valjuja.;) <3 

Terveisin
                 Satavarma vollottaja

...Ehkä ihan hyvä että Turussa itkuja odotetaan vielä ensi viikkoon.:)

Kommentit

Suositut tekstit