Ystävän loimulohisalaatti ja minikokin jälkkärivartaat
Seuraavaa salaattia olen syönyt ensi kerran vuonna kivi ja nakki Lappeenrannassa asuessani. Alkuperäisversion kokkina toimi parhain ystäväni ja tätä tehtiin niinä useina hullunhauskoina tyttöjen iltoina jolloin puhuimme ja nauroimme itsemme pökerryksiin. Usein salaattia edelsi kävelytuokio Saimaan rannalla, taskuissa meillä oli siideripullot ja taisimme kuluttaa kaloreiden sijaan ahkerasti rannan penkkejä kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä jutellen. Voi niitä aikoja ja onnellisia muistoja...<3 Ehkä parin kymmenen vuoden päästä kun elämän ruuhkavuodet ovat hellittäneet me pääsemme taas rakkaalle kävelylenkillemme (sidut mukana tottakai..:D). Mutta siihen asti kokkailen tätä salaattia armas ystävä mielissäni.
Ystävän loimulohisalaatti
Tarvitset:
1ps riisi-vihannessekoitusta
1 avokado
1 punasipuli
puolikas kurkku
kourallinen kirsikkatomaatteja
kourallinen friseesalaattia
400g loimulohta
Sulata riisisekoitus ja revi joukkoon loimulohi.
Paloittele avokado, kurkku ja punasipuli ja puolita kirsikkatomaatit. Revi joukkoon kourallinen salaattia ja sekoita.
Tarjoile tuoreen ruisleivän ja maitolasillisen keraa.
Super helppoa, hyvää ja nopeaa. Voin taata!;))
Sitten vielä meidän perheen minikokin jälkkärivartaat joiden kypsyttämiseen tosin tarvitaan aikuisten apua.
Vaahtisvartaita mitäs muutakaan. Nams!
Oikein kivaa alkavaa viikonloppua kaikille!
Me lähdemme nyt lasten kanssa tapaamaan rakkaita Rauman ystäviämme.<3
Kommentit