Lauantain asu

Heissulivei! Eilen oli aivan mahtavan keväinen ja lämmin päivä! Kävin lasten kanssa aamupäivällä vähän kaupungilla ja meillä oli mun ihanainen kummityttönikin mukana. Hän oli meillä yökylässä ja miten kivaa kun lapsilla oli toisistaan seuraa. Eemil nautti siskonpedissä nukkumisesta siinä määrin että pyysi vierastamme muuttamamaan meille..<3

Seuraavaksi eilistä asua. Jakku, kevyet kuviohousut ja loaferit; kevättä eletään.;) Kuviollisista housuista sen verran että niiden ilmestyessä katukuvaan olin aivan satavarma etten koskaan lykkäisi sellaisia jalkaani. Noh ainut varmahan on epävarma ja aika nopsasti viime kesänä noita "hirvityksiä" alkoi kaapin  perukoille pesiytyä.. 

Nykyään olen heihin aivan rakastunut.


Nämä Fransan housut ovat sellaista "kevyesti haaremi" -mallia. Erittäin anteeksi antavat ja mukavat päällä. Löysin ne Rauman Candidasta juuri ennen tämän vuotista Dubain reissuamme ja pökät olivat aivan täydelliset hellesäähän kun ilma tuntui vain virtaavan ohuen kankaan läpi. Tykkään myös kovasti näiden housujen pitsikuvioinnista. 
Loaferit taas eksyivät yksi päivä maitopurkkien sekaan ostoskärryihin Prismassa(?)..... Ihastuin(?)..... Ja ihastustani lisäsi se että törmäsin myöhemmin samaisiin kenkiin yhdessä "ihan oikeassa" kenkäkaupassa ja ne maksoivat siellä 10 euroa enemmän. Kengät taisivat maksaa nipin napin 30 euroa joten eroa todellakin on, jes mikä Prisma-löytö!;)


Hennesin valkoinen jakku eksyy päälle todella usein, tosin kovin montaa pesua se ei tällaisen sottapytyn päällä enää kestä. Diorin sininen huivi on vain yksinkertaisesti mun all time favorite. Väri on ihana, mutta ei mitenkään automaattisesti sovi asuun kuin asuun. Niimpä minä aika usein kuten eilenkin rakensin asun huivin ympärille. Dubaista löytyi huiviin mätsäävät "karkkikorvikset" yhdestä pikkukojusta ostoskeskuksen käytävällä.


Tämä joka keväinen kuoriutuminen on kyllä niin ihanaa. Paksut takit saavat ihan rauhassa pysyä siellä varastossa, ei ole lainkaan ikävä! Toisaalta tykkään kun on vielä sen verran viileä että voi käyttää jakkuja, trenssejä ja isoja huiveja. 
Ensi viikolla meillä on piha kuntoon pääsiäiseksi -projekti, joten silloin päälle tuskin eksyy mitään kumppareita ja tuulipukua kummempaa. Koitan muuten saada vielä tänä iltana yhden pääsiäisaskartelupostauksen valmiiksi. 

Nyt haluan toivotella teille ihanaisille oikein mukavaa ja leppoisaa sunnuntain jatkoa!<3


Kommentit

LeAnn sanoi…
Ihana asu. ♡ Niin rento ja mukavanoloinen. :-)
Nuo Prisma-löydöt ovat muuten usein ihan huikeita. Samoja tuotteita löytyy muualtakin, mutta Prismassa hinta on kohdallaan ja saa vielä bonuksetkin... ;-)
Ihanaa, vaikkakin sateista sunnuntaita! :-)
Henna sanoi…
IHANA! aivan ihana! Housut on just täydellisen räheet mutta pehmeät :) ja laukku nyt on vain itse täydellisyys ;)
Unknown sanoi…
Kiitos paljon ihanaiset LeAnn ja Henna!<3 :)

Suositut tekstit