Kulunut vuosi

Päätin kirjoittaa vielä postauksen meidän kuluneesta vuodesta ajalta ennen blogiani. Kuvia selatessa sitä ymmärtää miten paljon on tapahtunut lyhyessä ajassa.


Vuosi alkoi Suomesta mamman ja ukin luota.


Tammikuun lopulla palasimme Amerikkaan isin luokse ja lähdimme melkein saman tien New Yorkiin perhelomalle. Ajoimme omalla autolla Syracusesta Manhattanille ja jo automatka oli hieno kokemus. New Yorkissa kierreltiin, shoppailtiin ja vietettiin perheen keskistä laatuaikaa.:) 


Sitten oli aika palata kotiin Syracuseen. Kuvassa Eemil ja Al Crunch.


Helmikuussa kävimme Kalifornian auringon alla.



Pian kotiin paluun jälkeen kevät saapui myös Syracuseen.

Lämpötilat kohosivat ennätysvauhtia ja maaliskuussa saatiin nauttia hyvin poikkeuksellisista helteistä.



Ennen minun ja Eemilin Suomeen paluuta ehdimme vielä viettää Babyshowereita mitä parhaimpien tyttöjen kera.<3 

Suomessa vietimme pääsiäistä mummulassa ja pappalassa serkkupojan seurassa.



Hauskoja hetkiä koettiin myös rakkaan kummityttöni kanssa.


Eemil kävi ihmettelemässä vetureita ukin työpaikalla.


Ikuisuudelta tuntuvan ajan jälkeen saimme myös isin kotiin. Järjestin hänelle ja ystävillemme pienet juhlat kesän alkamisen ja kotiin paluun kunniaksi. Toivottavasti tästä tulee joka keväinen perinne.



Lämpimät päivät olivat viime kesänä harvassa, mutta niistä vähäisistä helteistä nautittiin sitäkin enemmän.

Eemil ja J.<3 Lippis-vaihtikset..:)



 Vierailimme myös Muumimaailmassa.



Kesä huipentui meidän pikkuneidin syntymään.<3 Pian oli myös eron aika kun mieheni lähti Venäjälle ja minä jäin lasten kanssa suunnittelemaan tulevia ristiäisiä.

Vietimme ikimuistoisen kastejuhlan.



Kun kesä taittui syksyyn nautimme viimeisistä viikoista omassa uudessa Rauman kodissamme. Viisumihakemuksia, passihankintoja ja muuton suunnittelua... ja vihdoin ja viimein ikuisuudelta tuntunut ikävä päättyi Venäjälle muuttoon. Koko perhe oli taas koossa ja valmiina uusiin seikkailuihin...:)



Ulkomailla asuminen tarjoaa paljon uusia kokemuksia ja avartaa maailman katsomusta. Usein sitä myös kaipaa Suomea ja erityisesti Suomessa asuvia läheisiä. Päivääkään en kuitenkaan vaihtaisi pois, olen äärettömän kiitollinen niistä mahdollisuuksista joita elämä on meille tarjonnut.




Kommentit

Anonyymi sanoi…
Ihana postaus, Muistan vieläkin tuon päivän kun minusta tuli Kummitäti <3 On se kyllä ihana asia! Toivottavasti kotimatka sujui hyvin :)

Julle
Unknown sanoi…
Hyvin sujui!<3 Muiskis!

Suositut tekstit