Suut makiaks..

Hiljaa, hiljaa, joulun kellot kajahtaa...


Ja yhtä hiljaa olen ollut täällä blogin puolella... Eh, tentti tulossa joten olen viime aikoina saanut sellaista kivaa vaihtelua näihin joulukiireisiin. Mun tapoihini ei todellakaan kuulu luku-urakan aloittaminen yhtään aikaisemmin kuin on pakko eli sellainen viime hetken kaoottinen sekasorto on enemmän tän mamman heiniä ja sitä sekasortoa elellään juurikin tällä hetkellä...;D 
Tänään saatiin lasten kanssa kuitenkin ihan erilaista sekasortoa aikaiseksi ja meidän keittiöstä löytyi pienen leivontasession jäljiltä yks suklaalla kuorrutettu tyttötonttu... Mutta positiivista kyllä saimme aikaiseksi makeiden suiden lisäksi myös valmiita suklaita joita lapset vievät huomenna päiväkodin opettajille. Kersoilla on nimittäin tiedossa viimeinen tarhapäivä ennen joulua ja lauantaina suuntaammekin sitten Raumalle.:) Mihin tämä syksy oikein vilahti?!

Eevin kanssa teimme Rocky road -suklaata jonka ohje löytyy viime vuotisesta postauksestani täältä. Eemilin kanssa taas väsäilimme valkosuklaa-lime konvehteja.


Nämä Riverdalen lasipurnukat löytyivät Oulun Stockmannin yläkerrassa sijaitsevasta ihanasta KairaHouse sisustusputiikista ja sopivat tähän "joulutervehdys" tarkoitukseen kuin nakutettu. Niissä voi sitten säilytellä jotain muuta mukavaa kun herkut on syöty...:)


Uskomattoman nopeasti on kyllä tämä syksy vierähtänyt ja joulu on jo ihan nurkan takana. Seuraavaksi lisään teille tänne itse tehdyn glögin ohjeen, mutta nyt tuo neuropsykologian kirja tuijottaa mua jotenkin syyllistävästi joten ei auta kuin siirtää se takaisin nenän alle...


Mukavaa ja touhukasta viikon jatketta jokaiselle!<3




Kommentit

Suositut tekstit