Pupuponcho

Olenko joskus kertonut miten paljon rakastan korvia lastenvaatteissa. Hennesin tämän syksyn mallisto varsinkin tyttöjen osalta on siis kolahtanut kovaa ja neidin kaappiin on eksynyt jos jonkinmoista pupua ja nallekarhua. 
Eevillä alkaa olla jo aika selvät sävelet siitä mistä hän itse pitää ja jos neiti saisi valita olisi päällä varmaan aina pelkkää pinkkiä ja kuosina eläimiä, mieluiten yksisarvisia. Tämä kuvissa näkyvä Pupu-poncho siis melkein hipoo täydellisyyttä; vaaleanpunaista ja elukka olalla.<3 


Ponchon alta vilkkuu Name It:n college tunika josta muuten siitäkin löytyy bambi ja orava. Leggarit ovat hennesiltä ja jalassa varrettomat Converset. 
Syksyn värit ovat niin kauniita ja vaahteran lehdet ovat aina olleet omia lemppareitani. Muistan aivan lapsesta saakka miten vaahterat ovat syksyisin edustaneet minulle jotain taianomaista satumaata. Mielikuvitus teki pienenä päivistä niin paljon hauskempia ja toivon että myös omat lapseni ottavat ilon irti tuosta ilmaisesta huvista! Isäni ja mieheni pengersivät viime kesänä isäni tontin rajalla kulkevaa ojaa luonnonkivillä ja siitä tuli tosi kaunis pieni puro jossa virtasi aivan kirkasta vettä, minulle tuli heti mieleen Uotilan ala-asteen pihan reunalla keväisin virrannut puro joka oli minulle lapsena keijupuro. Eeville tietysti aloin sepittää keijutarinaa tästä ukin purosta ja saatoin saada miehiltä muutaman kummeksuvan katseen...:D Mutta voi mitä leikkejä tuon tontin rajalla kulkevan matalan ja kivien lomassa mutkittelevan kirkkaan veden äärellä voisikaan vielä saada aikaan!


Mutta nyt näistä syksyisistä kuvista ja ikiomasta keijukaisprinsessastani täytyy siirtyä todellisuuteen ja tähän päivään. Lauantait ovat meillä meinaan jokseenkin trafiikkirikkaita päiviä. Seuraavaksi lähdetäänkin Eevin luistelukouluun josta siirrytään Fressille jotta pääsen väkertämään oman treenini ja sieltä kiiruhdetaan sitten Eemilin tennikseen. Iltapäivä vietetään taas tuttuun tapaan jäähallilla, mutta onneksi illalla on tiedossa kylmäsavulohipitsaa ja karkkipäivän herkut!:)

Oikein mukavaa lauantaita kaikille!!

Kommentit

Suositut tekstit