Aattopäivän tunnelmia

Niin se Joulu tuli ja meni taas tänäkin vuonna. Meidän aattoamme vietettiin täällä Oulussa ja päivä oli mitä ihanin. Aamu aloitettiin perinteisesti oman sohvan pohjalta joulupukin kuuman linjan ääreltä. Söimme kotosalla joulupuuron jonka manteli löysi tiensä Eevin lautaselle. 
Tonttu oli jättänyt yöllä kuusen alle Eemilille ja Eeville pikku paketit ja perheen pienimmälle suuren suuren paketin; pulkan. Niimpä me pulkkailimme puolilta päivin mieheni veljen perheen luokse aaton viettoon. Iisakin ensimmäinen pulkkaretki sujui alku hämmenyksestä huolimatta hyvin ja pieni herra viihtyi kyydissä mainiosti, mitä hurjempi vauhti sen parempi.;) 


Perillä meitä odotti mielettömän kaunis, iloisella tunnelmalla ja ihmisillä varustettu jouluinen koti. Ja parasta tässä joulussa oli se kun serkukset pääsivät viettämään sitä yhdessä.<3


Minun ja varmaan aika monen muunkin aikuisen odotetuin jouluhetki on aina pöydän ääreen siirtyminen. Jälleen joulupöytä notkui toinen toistaan herkullisempia ruokia ja päivän ainoat hiljaiset hetket taisivat olla ne kun suut olivat täynnä ruokaa..:D 


Vatsat pullollaan alettiin odottaa pukkia ja muutama muurahainen taisi lapsilla olla pöksyissä kun odottaminen oli niin malttamatonta. Ja kyllähän se punanuttu sieltä sitten lopulta saapui! 


Lahjaröykkiöt olivat lapsimäärän mukaiset eli valtavat. Pakettien jakamisessa ja avaamisessa kului tunti ja toinenkin, mutta mitä parhain idea oli tämän episodin jälkeen lähteä hieman ulos tuulettumaan ja haukkaamaan raitista happea koko porukalla. Pulkat mukanana lähdimme kynttilöiden kera läheiselle hautausmaalle ja takaisin tullessa käytiin vähän mäessäkin. 
Perillä santsattiin vielä toinen kierros jouluherkkuja ja lapset ehtivät leikkiä hetken keskenään ennen kuin oli kotiin lähdön aika. 
Kellon ollessa jo liki yksitoista jäi meidän pulkat bilepaikalle ja saatiin onneksi lainata autoa jonka kanssa päästiin lahjoineen päivineen koko porukka kotiin missä me kaikki vaivuttiin unten maille alta aikayksikön. 

Aivan ihana ikimuistoinen aatto josta suurin kiitos kuuluu isäntäperheelle ja kaikille kanssajuhlijoille.<3

Kommentit

Suositut tekstit