5v. pippalot

Kesäiset terveiset Turusta! 

Tämä minun kirjoitteluni näköjään jatkuu yhä harvana ja epäsäännöllisenä. Syytä sille en oikeastaan osaa edes nimetä. Toisaalta se harmittaa minua, mutta toisaalta - tällaista elämä on. Ehkä tämä tästä joskus muuttuu taas vilkkaammaksi..
Meidän heinäkuumme on sujunut lomailun merkeissä. Oikeastaan parhaan lomailun ikinä! Kun koti on alkanut valmistua ja ystävillä ja sukulaisilla ovat alkaneet kesälomat olemme saaneet viettää ihan mielettömän ihania hetkiä läheistemme kanssa. Toki lomaan kuuluu menemiset ja kokemiset, mutta ihmiset. Ne ovat ainakin minun juttuni. Tuntuu että viimeisen kuukauden aikana sitä on nähnyt enemmän rakkaista tyyppejä kuin normaalisti puolen vuoden aikana ja siitä jos jostain olen onnellinen.<3 

Seuraavaksi kuvia meidän ihanan neitimme 5v. synttäreiltä. Tai oikeastaan niiden taustasta. Kameroinnin ja emännöinnin hanskaaminen yhtä aikaa ei oikein sujunut. Liekö ikä minua hidastanut vai mikä...;D 


Koristeluiden ilmapallo-lehtiteema osui silmään Pinterestissä ja koska Eevi hyväksyi sieltä näyttämäni ("hieman" näyttävämmät) kuvat, päätin käyttää tilaisuutta hyväkseni ja kiertää kaukaa Disney teemat. Ja tosiaan, mitään hirveän hulppeita koristeita en saanut aikaiseksi; meikäläisen sorminäppäryydellä näiden muutamien hassujen lehtien leikkelyyn kului monta tuntia...:D 
Tarjolla meillä oli täytekakkua, Dumle-brownieta, kuppikakkuja ja tomaatti-vuohenjuusto- sekä  jauheliha-cheddar piiraita. 


Täytekakun päälle päätin valkosuklaaganachen (josta en muuten koskaan onnistu tekemään sellaista täydellisen valuvaa ja kaunista) lisäksi laittaa vain kukkia ja kynttilöitä. Meidän neiti on aikamoinen kukkafani, joten mikäs sen helpompaa ja mieluisampaa kuin hoitaa koristelut takuuvarmasti kauniiden kukkien avulla. Neilikat ovat kakun päällä ja oikeastaan ihan kaikissa koristeluissa todella hyviä leikkoja, koska ne kestävät kauniina kauan ilman vettä ja todella kestäviksi kumppaneiksi osoittautuivat myös neilikoiden kaverina olevat valkoiset freesiat. 


Eevin oikeaa syntymäpäivää vietettiin FlowParkissa koko perheen voimin. 5-vuotiaalle riitti haastetta pienten radoissa aivan riittämiin ja helpoimmissa radoissa pärjäsi äidin avustuksella myös perheen nuorimmainen. Eemil kiersi isänsä kanssa korkeammissa radoissa ja täytyy sanoa, että FlowPark loi positiivisen yllätyksen siinä miten kaiken ikäisille ja tasoisille oli paljon tekemistä. 


Käsittämätöntä että meidän pikkupimu on jo viisi vuotias! Hän on aina ollut sellainen oman tiensä kulkija; haaveilija ja unelmoija. Toisaalta hymyissä suin oleva hassuttelija, toisaalta kesytön ja kova tahtoinen ja toivottavasti sellaisena myös pysyy.<3 Paljon puhutaan sukupuolirooleista ja siitä miten tytöt alkavat jo pieninä kantaa huolta ulkonäköihanteista. Minä olen eniten huolissani siitä että tyttöjä kasvatetaan vuosikymmeniä ja satoja vanhaan tosinaiseuden ihanteeseen. Siihen liittyy toki ulkonäkö, mutta ennen kaikkea tapa olla ja käyttäytyä. Kovasti yritän itse noita rooliodotuksia murtaa, mutta totuuden nimissä kyllä ne varmasti minunkin sanomisiini ja tekemisiini aina ajoittain vaikuttavat. Tyttö voi olla "kiltti" ja herkkä luontaisesti, mutta aivan yhtä hyvin hän voi olla rämäpäinen ja temperamenttinen. Ehkä näitä kaikkia samaan aikaan tilanteesta riippuen. Kovasti toivonkin että oma keskimmäisemme saisi kasvaa omaksi itsekseen siinä missä nuorin ja vanhinkin. Oppisi tunnistamaan omat vahvuutensa ja heikkoutensa omana yksilönään. Löytää hän sitten itsensä kakkuvuokien ääreltä, auton renkaita vaihtamasta tai mistä tahansa, toivon että hän voi silloin todeta itse valinneen oman polkunsa. 

I can't think any better 
representation of beauty
than someone who is
unafraid to be herself.Nyt oikein ihanaa viikon jatketta kaikille!<3
Kommentit

Suositut tekstit