Pikavisiitti Tukholmaan

Miehelläni oli ruhtinaalliset kaksi vapaapäivää ja päätimme sunnuntaina hurauttaa näppärästi autolla Tukholmaan. Hotellikin varattiin vasta juuri ennen matkaan lähtöä, mutta oli ihana päästä pienelle minilomalle.:) Parin tunnin ajomatka ja perillä oltiin. Lapset ovat hotelleista aina yhtä innoissaan ja matkan aikana kertyneet energiat purettiin samantein sängyllä pomppimiseen ja huoneen halki juoksemiseen. Sellaista päätön kana -meinikiä että huhhuh.. onneksi otimme tilavan huoneen!;D




Sunnuntai-ilta kului kaupungilla kävellen ja kauniita jouluvaloja ihmetellen. Kamera vain kiikkui valitettavan visusti kassissa..  


Maanataiaamu kun koitti päätimme tavoistamme poiketen skipata hotellin aamupalan ja suuntasimme viereiseen Espresso Houseen. Kyseinen kahvilaketju on meidän ehdoton lempparimme täällä; hyviä leipiä, jogurtteja ja ah niin taivaallisia muffinseja!:P Näitä kahviloita löytyy useampi kipale Linköpingistä ja aika usein  keskustassa käydessä eksymme teelle tai cappucinolle piparkakkumuffinsin kera.


Aamupalan jälkeen suuntasimme Vanhaan kaupunkiin. Kujat olivat ihanan jouluisia vaikka maa olikin musta. Ihmisiäkin oli näin arkiaamuna mukavan maltillisesti liikkeellä ja saatiin käppäillä ja pysähdellä ihan rauhassa ilman ryysistä. Eemilkin muisti yllättävän hyvin paikkoja viime kesän visiitiltä ja jostain kumman syystä erityisesti vanhan kaupungin lelukauppa oli jäänyt hyvin mieleen… No nyt Joulun lähestyessä lelukaupassa vierailu jätettiin väliin; odotellaan vain sitä pukkia.;)


Vanhasta kaupungista jatkoimme matkaa Södermalmille. Södermalm on kiva alue jos mielii sisustus/design-ostoksille. Sivukaduilta olisi varmasti löytynyt lisää vaikka mitä ihania putiikkeja ja tuon kaupunginosan koluamiseen voisi joskus käyttää kokonaisen päivän. Meillä oli kuitenkin nyt mielessä muutama "pakko päästä" liike Östermalmilla joten pikaisen pyörähdyksen jälkeen hyppäsimme metroon ja matkasimme takaisin keskustaan. 



Oma ehdoton must kohde oli Livlyn liike. Kyseisen merkin lasten vaatteet erityisesti tyttöjen osalta vain kolahtavat. Niistä kirjoittelenkin lisää myöhemmin.. Muutoin meidän loppupäivämme kului kierrellessä ja kaarrellessa pisin poikin. Linköpingiä kohti lähdimme iltapäivällä sopivasti lasten päikkäreiden kynnyksellä ja oli ihana olla ihmisten aikaan perillä omassa kodissa. 
Tämä viikko kuluukin sitten joulutohinoissa ja perjantaina suuntaamme taas kohti Tukholmaa ja Siljan terminaalia.:)

Nyt nautiskellaan rauhassa glögiä ja nautitaan näistä jouluisista illoista.<3
Tunnelmallista viikon jatkoa ihanat!!  

Kommentit

Unknown sanoi…
Joo, Livlystä lisää!!! Mä olen myös ihan ihastunut siihen merkkiin. Bongasin ne ihanat sleepy-paidat Sarah Jessica Parkerin kaksosten päältä ja nyt olisi meidänkin tytöille moiset saatava! :D Ne Livlyn iki-ihanat punaiset mekot, valkoisella kauluksella, olisin halunnut tytöille jouluksi, mutta ovat aika tyyriitä -etenkin kun pitää kaksin kappalein aina ostaa.
Unknown sanoi…
Livlystä tulossa tällä viikolla!:) Ihana merkki ja Sleepyt on yli söpöjä!!

Suositut tekstit