Home SWEET Home

Voi että miten mä nautinkaan sisustamisesta. Se on yksi niistä luovista asioista jonka kautta voi toteuttaa omaa näkemystään estetiikasta. Ja hienointa sisustamisessa on se että kauneus on katsojan silmissä, ei siis tarvitse välittää muusta kuin siitä mitä itse näkee. Oman kodin seiniä kun sitä itse oman perheen kesken pääasiassa katselee.. 
Meidän Suomen koti on vielä kovin keskeneräinen ja käteni oikein syyhyävät että saisin kaiken valmiiksi. Kaksi huonetta odottaa kuitenkin ensi kevättä ja oikeastaan kotimme joka kolkassa on vielä viilattavaa. Katosta puuttuu lamput ja seinät ammottavat tapetteja lukuunottamatta tyhjyyttään, mutta hiljaa hyvää tulee. 
Olen aina haaveillut takasta ja vihdoin meillä on sellainen. Ainut harmipuoli on se että emme ehdi nauttia siitä.. tai ehkä polttelemme sitä täällä ensi juhannuksena, Suomen kesä kun on aika kolea..;)Ja seuraavaksi mun niin kovasti rakastamaani talvista pikkusälää.


Raumalla on aivan ihania sisustusliikkeitä ja voisin unelmissani tyhjentää ne kaikki. Onneksi päästään pian Venäjälle minä kun rakastan kausi-sisustamista ja Joulua olisi NIIN ihana laittaa myös Suomen kotiin.Kommentit

Suositut tekstit