Syksyisiä säteitä

Auringonsäteitä - VALOA.Tänään oli todella kaunis syyspäivä, aurinko paistoi ja ilma oli kivan kirpsakka... niin siis sinne ehkä kolmeen asti kunnes alkoi hämärtyä. Nautimme kuitenkin jokaisesta auringon antamasta säteestä ja riekuimme ulkona haravoinnin merkeissä.Minä haravoin ja Eemil tyytyi leikkimään Dinosaurus Rexiä jonka tehtävä oli tuhota lehtikasat.
Eemilillä oli menossa mukana oma harava ja yllättäen se toimittikin sitten mailan virkaa ja terassi oli tietysti kenttänä..:D

Mulle oli järkytys miten pimeää täällä Suomessa jo on. Tämä on toinen syksyni ulkomailla ja olin aivan unohtanut kaamosajan. Mietin viime syksynä Jenkeissä miksi minua ei huvittanut polttaa kynttilöitä vaikka normaalisti ne palavat kodissamme päivittäin viimeistään lokakuusta alkaen.. Syynä oli tietenkin valo, mitä siellä riitti toisin kuin kotimaassa. No tätä pimeyden kauhistelua kesti hetken, kunnes löysin taas kynttilät ja kaivoin esiin "jouluvalot". Huomasin kaivanneeni sitä hiljentymisen ja rauhan tunnetta jonka kynttilät ja pimeys minussa herättävät. Pimeys jotenkin poistaa kiireen tunnetta ja rauhallinen ilta-aika omien parissa kodin suojissa pitenee.  


Tänä iltana aion uppoutua kauniisiin kuviin ihanista joulukodeista glögin ja tietysti kynttilöiden kera. 
Kommentit

Suositut tekstit