Lehtihullu

Yksi Suomen nautinnoista   -omalla äidinkielellä kirjoitettuja lehtiä notkuvat hyllyt. 
Tutut sisustuslehdet ovat ehdottomasti yksi niistä asioista joita ulkomailla asuessa kaipaan. 

Päiväkahvi tai illan rauhallinen hetki on niin ihana viettää hyvän ja kevyen luettavan parissa. Niinpä koti-Suomessa kaupasta tarttuu lähes aina jokin lehti mukaan. 
Minulta kysyttiin mitä blogeja itse luen ja lista on häpeällisen lyhyt varsinkin näin kesällä. Oma aikani on hyvin rajallista, joten jos minulla on mahdollisuus valita lehden tai tietokoneella istumisen välillä lehti vain vie aina voiton. Lehdessä kaikki kaunis on jotenkin enemmän käsin kosketeltavissa. 
Tuoreita kukkia ja hyvä lehti -silkkaa nautintoa!
Blogien aika koittaa taas syksyllä kun lehdistä on meidän kodissa pula-aika..;) Niinpä etusivuni blogilista pysyy vielä hetken tuollaisena tynkänä, mutta kyllä se siitä sitten taas kasvaa. Mielelläni kuitenki otan vastaan vinkkejä hyvistä ja inspiroivista blogeista. 



Eevin 1-vuostis syntymäpäivien koristelu syntyi muuten  blogeissa paljon vilkkuvista Pom Pomeista. Kauhean helppoja ja kivoja tehdä!:) Suosittelen siis kokeilemaan jos tykkäätte ideasta. Ohjeen löysin täältä.

Kivaa tiistai-iltaa jokaiselle!

Huomenna pakkaan itseni ja lapset autoon ja suuntaamme Naantaliin mitä mukavimmassa seurassa. Muumiaiheista päivitystä siis tulossa...:)


Kommentit

Suositut tekstit