Kaarojärven helmi


Heippatimoi kaikille! Viimeinen koko perheen keskeinen Raumaviikko käynnissä, sunnuntaina iskä lähtee uusiin seikkailuihin ja me siitä sitten pian perässä. Uusi kotikaupunki ja uudet kujeet edessä, mutta nämä viimeiset päivät nautitaan täysillä raumailusta. 
Maanantai-iltana mieheni totesi että lähdetään vilkaisemaan missä kunnossa Kaarojärvi on nykyään. Itse en tiennyt oikeastaan mitään koko paikasta. En ole alunperin tämän nykyisen kaupunginosamme tyttöjä ja Raumahan on niin VALTAVA kaupunki, ettei kaikkia sopukoita voi millään tietää...;D Niimpä me lähdimme minun ja lasten osalta ajelemaan kohti suurta ja tuntematonta ja löysimme jotain pientä ja todella ihanaa!<3Kaaron kyläyhdistyksen pitämä ranta on todella hyvässä kunnossa saunoineen päivineen, mielettömän viehättävä ja huolella hoidettu paikka. Ystävällinen naishenkilö tuli heti kertomaan meille paikan taustoista, toivotti kaikin puolin tervetulleiksi ja kertoi että tiistai, torstai ja sunnuntai-iltaisin lämpeäisi ilmainen ja kaikille avoin sauna. Tässä kohtaa me olimme jo innosta soikeina, OIKEASTI tällainen aarre ihan meidän kodin lähellä! 


Tiistai-iltana tultiin tietysti heti uudestaan uiskentelmaan! Pyydettiin naapurin ystäväperhe mukaan ja kummityttönkin tuli polskimaan ystävänsä kanssa. Saunottiin ja uitiin, liu'uttiin ja keinuttiin... Ja lopulta grillattiin kodassa vielä makkarat. Aitoja ja autenttisia kesähetkiä. Juuri niitä mitä talven pimeissä illoissa eniten kaipaa!<3


Me ihastuimme ikihyviksi. Pieni ja viehättävä mökkimäinen miljöö. Niin kauan kuin meiltä uupuu oma kesämökki tulemme hakemaan supisuomalaista kesätunnelmaa täältä.:)


Nyt ihanaa ja kesäistä torstaita jokaiselle!<3

Kommentit

Enpä ole minäkään ikinä tuonne eksynyt. Mä olen lapsuuteni asunut Kourujärvellä, joten me käytiin aina Pärskällä uimassa. ;)

Ihanan näköinen paikka kyllä! :)
Unknown sanoi…
Samoilta konnuilta ollaan Pia ja pärskällä minäkin aikanani pulikoin!;)

Suositut tekstit