Kesä weekendi

Moikka "pitkästä aikaa" ja terveisiä Oulusta! Meillä siis vaihtui jälleen kotikaupunki ja tällä kertaa päästään testaamaan tätä pohjoisessa oleilua. Kaupunki on meidän perheelle entuudestaan tuttu  koska meillä asuu täällä läheisiä sukulaisia. Olemme siis koko poppoo tosi positiivisilla mielillä liikenteessä, tulevasta vuodesta otetaan taatusti kaikki ilo irti!:)
Tämä viikko on kulunut visusti uutta kotia laittaessa ja eilen piipahdettiin Ruotsin puolella Haaparannan Ikeassa. Eemil oli ihan innoissaan "ulkomailla" käynnistä ja me vanhemmat iloitsimme Ica Marketin ostoksista; Ruotsista meinaan löytyy maailmaan parhaat Loka-vichyt!;) Ikeasta mukaan tarttui TV-taso, verhoja ja muuta pikkusälää. Pikkuhiljaa koti alkaa näyttää kodilta, mutta vielä on tehtävää. Meidän asunnosta kirjoittelen varmasti lisää myöhemmin, nyt palaan kuitenkin vielä viime viikonloppuun jonka vietimme Raumalla. 

Kuten aiemmin kirjoittelinkin Raumalla vietettiin pitsiviikkoa joka huipentui perjantaina Mustanpitsin Yöhön. Me käväisimme kaupungilla illan sijasta aamupäivällä. Kadut olivat täynnä erilaisia kojuja ja lapsillekin löytyi kivaa puuhaa. 


Metrilakuja oli luonnollisesti pakko saada ja vähän muitakin herkkuja..!;)


Välillä käytiin Cafe Salissa nauttimassa viilentävät jäälattet.


Eemil oli liikenteessä Hennesin haalareissa ja kengissä, Pompin paidassa ja Name it:n arskoissa.


Eevillä oli päällään Putiikki Taruliinasta ostettu Kauneven mekko, Old solesin ballerinat ja Hennesin rusetti.


Lauantaina suuntasimme paatilla Reksaareen. Erittäin kaivattua vaihtelua helteiselle kaupungille ja tällä kertaa saimme kummisetäni ja mummuni lisäksi myös mieheni vanhemmat retkelle mukaan. Päivä kului lasten leikkien ja uimisen merkeissä. Totta puhuen merivesi ei enää paljoa viilentänyt, mutta pieni pulikointi virkistää aina! Ennen takaisin lähtöä nautiskelimme vielä herkulliset kalakeitot. Täydellinen irtiotto ennen sunnuntain Ouluun siirtymistä.:)

Nyt mukavaa torstain jatketta jokaiselle!<3


Kommentit

Suositut tekstit