Marjoja ja kirjoja eli hyppy Oulun arkeen

Heippa ja terkut Oulusta! Ajelimme muksujen kanssa tänne keskiviikkona ja pakko todeta että pikku hiljaa tuohon ikuisuuden kestävään matkaa alkaa tottua; sekä minä ratissa että lapset takapenkillä..;) Iskä tuli työreissultaan kotiin vasta yömyöhään lasten ollessa jo nukkumassa joten voitte ehkä kuvitella mikä riemu meillä repesi eilen aamulla.<3

Paluu arkeen tapahtui kuitenkin nopeasti kun mieheni riensi töihin ja me aloimme purkaa matkalaukkuja, kun tavarat oli omilla paikoillaan lähdimme lasten kanssa lähikirjastoon. Mikä onni että kirjasto on aivan kiven heiton päässä meidän kodista! Matka kesti kuitenkin kaikkine mutkineen toista tuntia.. pysähdyksiä tuli ainakin sata ja perillä vaunut ja pienet kourat olivat piukassa ruusun- ja pihlajanmarjoja.:)


Kirjastossa edettiin tutun kaavan mukaan; kartoitettiin tarjonta, Eemil keräsi lainattavat kirjat yhteen pinoon ja paikan päällä luettavat toiseen. Koska kyseessä ei ollut Oulun pääkirjasto lasten puoli ei ollut mikään jäätävän suuri, mutta veikkaan että kyllä me muutama kerta saadaan täällä vierailla ennen kuin kaikki hyllyt on koluttu!;) Ja taatusti tiheään me tullaan täällä vierailemaankin. Kirjat kuuluu meillä jokaiseen päivään ja lainaaminen on niin kovasti paljon käytännöllisempää kuin se että raahaisimme Raumalta mukaamme luettavaa laukkutolkulla. Toiseksi lapset nauttivat kirjastossa käynnistä aivan mielettömästi niin Raumalla kuin täällä Oulussakin. Ja ensikäynnillä koko homman siistein juttuhan oli tietysti Eemilin saama ikioma kirjastokortti..:D 


Eilisellä reissulla mulle tuli sellainen ihana flashback vuosien takaa, nimittäin kuuntelukirjat. Saatoin pienenä tyttösenä istua tuntikaupalla Uotilan kirjastossa kuuntelemassa kuuntelukirjoja(kun en vielä osannut itse lukea) ja aikamoinen kollaasi niitä oli kotonakin. Joku kerta kirjastoon täytyy vaunutella Eevin päikkyjen aikaan niin että voidaan Eemilin kanssa rauhassa yhdessä kuunnella kuuntelukirjoja. Autossa meillä kulkee Miina ja Manu cd:t mukana ja niitä Eemil tykkää varsinkin pitkillä matkoilla kuunnella tosi paljon. 


Loppuun vielä lasten asut eiliseltä. Molemmilla oli jalassa uudet syyskengät jotka hankittiin Raumalta puistoilua ja pian alkavaa päiväkotia varten. Eevin kengät ovat Eccolta, takki Livlyltä ja huivi sekä pöksyt Pompilta. 


Eemilin takki ja huivi ovat viime kevään hankintoja Zarasta, housut Hennesiltä ja kengät Superfitin. Tämä mamma rakastui oransseihin nauhoihin..;) 


Eemilin päivä jatkui vielä aika kivoissa merkeissä kun kävimme iskän tultua kotiin luistinkaupoilla. Sunnuntaina pienellä herralla alkaa luistelukoulu.:)

Nyt oikein kivaa päivänjatkoa jokaiselle!

Me lähdetään lasten kanssa postiin hakemaan Pompin syyspakettia.. woop! Eli asupostauksia varmaan lähitulevaisuudessa myös tiedossa.;)

Kommentit

Suositut tekstit