Nyt se alkoi...

...Eemilin ja Eevin päiväkotielämä!

Eilen oli ihka ensimmäinen päivä ja voi helpotuksen huokaus miten kivasti kaikki meni. Meidän muksut ovat melko ulospäinsuuntautuneita tapauksia joten kaipa se on ihan luonnollista että he viihtyvät siellä toisten viikareiden parissa elämän ja hälinän keskellä. Ainoa asia mikä minua etukäteen huoletti oli Eevin päiväunille meno ja sieltä herääminen vieraassa ympäristössä, mutta eipä tuokaan ollut ongelmia tuottanut. Jotain eilisestä kertonee myös se että molemmat olivat tänä aamuna innosta pinkeinä menossa takaisin tarhaan..:) 


Ei auta siis kuin toivoa että kaikki sujuisi jatkossa yhtä hyvin.  Toivottavasti meidän kodin ja päiväkodin välille syntyisi hyvä, avoin ja keskusteleva suhde sillä se on paras tilanne lapsille ja myös meille vanhemmille. Itse olen omalta kohdaltani aivan satavarma siitä että olen tietyllä tapaa sokea omille lapsilleni ja uskallan väittää että suurin osa ellei kaikki vanhemmista ovat. Oma lapsi on niin lähellä että välillä on "hankala nähdä metsää puilta", joten ulkopuolisen kasvattajan huomiot tulevat taatusti tarpeeseen. 

Koen että tämä Ouluun muutto tuo lastenkin elämään todella positiivisia muutoksia. Edessä on ensimmäinen talvi Suomessa moneen vuoteen ja olen eniten innoissani siitä tavallisesta kotimaisesta arjesta jota meillä on nyt mahdollisuus perheenä viettää. Kodin seinien sisäpuolella tapahtuva arki on ehkä samanlaista kaikkialla, mutta nämä viikottaiset kirjastokäynnit, uimahallireissut, luistelukoulut, tarha-aamut ja omat opiskelut tuntuvat tällä hetkellä suurelta luxukselta. Ja vaikka kaikella on puolensa; ulkomaan seikkailuilla ja koti-Suomella, niin nyt on aika keskittyä nauttimaan vain ja ainoastaan täällä olosta ja sen tarjoamista mahdollisuuksista.


Loppuun vielä kuva Eemilin sunnuntaisista luistelutreeneistä, voi sitä pienen pojan intoa! 


Eilisen tarhapäivän jälkeen innostus nousi aivan uusiin mittasuhteisiin kun jäälle päästiin oman serkkupojan kanssa. Siinä töpötteli sellainen lyömätön pikku parivaljakko että katsellessa sydän suli.<3

Nyt oikein ihanaa tiistain jatketta jokaiselle!! 


Kommentit

Suositut tekstit