E & E äitienpäivänä

Perjantaina kotiuduttiin aika pikaiselta Helsingin reissultamme ja taas kerran nousi sellaiset fiilikset että voi kun kotiutuisimme pysyvästi Helsinkiin taikka Espooseen. Rauma on rakas paikka, kesällä upea kaupunki ja täällä on hurjan rakkaita ihmisiä, mutta pitkällä juoksulla me kaipaamme enemmän elämää ympärillemme.
Juurikin siksi ettemme tule pysyvästi asumaan Raumalla täytyy näistä hetkistä  ottaa kaikki ilo irti. Seuraavat kuvat ovat äitienpäivältä, napsin muutaman asukuvan lapsista lähtiessämme Helmirantaan äitienpäivälounaalle. Tällaisia juhlapyhiä on aina hieno viettää kotikaupungissa ja suurimman juhlan tunnun niihin tuovat juuri ne läheiset ihmiset ja yhdessäolo. 


Eevi on pukeutunut päästä varpaisiin Zaran vaatteisiin. Minusta tuli Zaran lastenvaatteiden suurkuluttaja asuessamme Venäjällä. Koska kyseisen merkin liikettä ei löydy Oulusta eikä Raumalta ovat nämä vaatteet meille paremminkin harvinaista herkkua joista pitää päästä nauttimaan aina Turkuun tai Helsinkiin poiketessa. 
Helsingin Aleksanterinkadun liikkeestä löytyy vaatteita myös aivan vastasyntyneille vauvoille, Suomen muissa liikkeissä koot lähtevät 68 ja 74 sentistä eteenpäin.
Eemilin neule ja housut ovat Zarasta, farkkupaita Name It:ltä ja kangaskengät Hennesiltä. 
Nämä housut ovat malliltaan siistit, mutta kangas on niin pehmeää että housut ovat jalassa yhtä mukavat kuin colleget. Tyylikkyys ja mukavuus samassa paketissa on aika täydellinen combo ja meillä innostui iskäkin ostamaan muutamat saman tyyppiset housut Zaran miesten puolelta.


Eemilillä ja Eevillä alkaa huomenna yleisurheilukoulu ja saapa nähdä miten meidän pieni neiti handlaa homman, hän kun vielä saattaa pituuden hyppäämisen sijaan unohtua ihailemaan nurmelta löytyvää voikukkaa..:D Joka tapauksessa kiva kun lapset pääsevät oman ikäistensä pariin nauttimaan kavereiden seurasta ja liikunnan ilosta. 

Seuraavaksi postailen meidän pienimmän miehen kuulumisia ja torstaina tuleekin täyteen tasan 2kk elämää syötävän suloisena mussuna, aika rientää..<3Kommentit

Katariina sanoi…
Ihanat vaatteet molemmilla!
Katariina sanoi…
Ihanat vaatteet molemmilla!
Unknown sanoi…
Kiitos Katariina!:)

Suositut tekstit