Pikku Taapero

Noniin... nyt on toukokuun tahaton bloggaustauko ohitse! Raumalle palattuamme tekemistä ja järjestämistä on ollut niin paljon etten ole juuri koneen ääreen eksynyt, paitsi iltaisin kun tämän mamman aivoista ei ihan kauheasti enää ainakaan fiksua kirjoitettavaa irtoa. Postausaiheita ja kuvia taas tältä ajalta on kertynyt vaikka kuinka, joten otetaan ohitse livahtanut alkukuu nyt loppukuussa takaisin..;) 

Ensimmäisenä haluan kertoa teille yhdestä "uusvanhasta" löydöksestä josta ystäväni minulle vinkkasi, nimittäin Pikku Taapero liikkeestä. 8tien varressa vuosikausia sijaitseva liike on osunut varmaan jokaisen Porin suuntaan ajavan silmiin ja minulle syy siihen että nimenomaan olen vain ajanut liikkeen ohitse on ollut se että kuvittelin liikkeen lopettaneen vuosia sitten. 
Pikku Taaperolla on kuitenkin tätä nykyä uusi omistaja ja liikkessä puhaltavat uudet raikkaat tuulet. Tarjolla on lastentarvikkeita, ihania sisustusjuttuja, veikeitä leluja ja kauniita lastenvaatteita. Itse innostuin eniten kuullessani valikoimissa olevan Mayoralin vaatteita jotka kuuluvat  ehdottomasti omaan top vitoseeni mitä lasten vaatteisiin tulee.

Liikkeessä käynti oli näin äidin näkökulmasta mukavaa ja vaivatonta sillä lapsille oli tehty oma tilava leikkinurkka jossa Eemil ja Eevi saivat rauhassa touhuta aina kun tylsä äiti ei keskeyttänyt leikkejä ja komentanut heitä vaatteiden sovitukseen.:D Liikkeessä myynnissä olevat lelut myös viihdyttivät kivasti niitä ihailevaa pikkuväkeä ja muutama melko makea hiekkalelu eksyikin meidän matkaan.


Pikkuihmisten huoneisiin tarkoitetut sisustusjutut olivat aivan ihania!! Harmi että meidän minimaalisessa asunnossamme ei ole tilaa vauvan omaan huoneeseen.


Vaatteita oli myös tarjolla vaikka millä mitalla mm. Moloa, S.Oliveria, Mayoralia, Reimaa, Tuttaa ja aina yhtä söpösiä CeLaVi:n kumppareita ja sisätossuja. Itse usein totean Raumalla olevan tosi kapeat valikoimat lastenvaatteiden suhteen, mutta täytyypä vaihtaa ääntä kellossa. Vaikka Pikku Taapero nyt ei varsinaisesti Raumalla sijaitse niin kellosta katsoin että Taaperon pihasta Raumalle matka kesti huikeat 8 minuuttia, joten jos aikaa liikenee shoppailuun niin kyllä sitä tuon matkan taittamiseenkin liikenee!;)


Lopuksi muutamia ihanuuksia jotka tarttuivat meidän mukaamme. 
Eeville ostin Mayoralin korallinpunaiset pitsishortsit sekä hänen itse valitsemansa kirahvipaidan. Nyt on fiiniä puettavaa kesään ja neiti kiskaisi vielä Turusta ostetut uuden karheat crocsitkin jalkaansa. Koristeina tietysti prinsessalinna...:D<3 Kuvissa vilkkuu myös aika coolit hiekkalelut, vai mitä sanotte Intian Taj Mahalista ja Rooman Colosseumista.;) 


Eemilille puolestaan ostin Mayoralin kääntötakin joka on mielestäni juuri sopivan tyylikäs mutta silti rento. Takin toinen puoli on tummansinistä collegea. Pehmoista ja ohutta kangasta olevat farkkushortsit ovat myös Mayoralilta. Jalassaan Eemilillä on samaiselta Turun keikalta hankitut Crocs-sandaalit kuin Eevillä. Herra matkakuume valitsi koristeiksi Saksan ja Ruotsin liput.


Että ei muuta kuin auto alle ja Pikku Taaperon valikoimia tsekkaamaan!
Liikkeen nettisivuille pääset tästä, mutta ehdottomasti suosittelen lähellä asuvia käymään paikan päällä. :)

Kommentit

Suositut tekstit