Korut jotka tekisi mieli syödä

Talvella kotona Oulussa katseltiin Pikku Kakkosta ja ohjelman lapsijuontajalla oli kaulassa aivan ihana englanninlakritsi -koru. Siinä sitten koko perhe kuolattiin tuon korun perään, mutta meillä ei ollut pienintäkään haisua mistä noita voisi löytää. Loppukeväästä arvoitus ratkesi kun olimme lasten kanssa Oulun Tietomaassa (paikallinen Heureka ja muuten tosi kiva, suosittelen!) ja sen lahjatavarakaupassa oli lasivitriini jossa lepäsi mitä ihanampia syötävän suloisia pinnejä ja koruja. Mukaan tarttui Eeville cupcake kaulakoru ja vaahtokarkkipinnit ja ennen kaikkea noiden korujen valmistajan tiedot, sillä halusin kuollakseni tietää oliko ne englanninlakritsit tuolta valmistajalta peräisin ja olihan ne! Kotona laitoin sitten heti tilaukseen englanninlaku kaulakorun ja -pannan ja onhan nää niin ihanat..:)<3


Ja sitten siihen seuraavaan jutskaan eli kenen ja mistä nämä korut ovat..;) Firman nimi on Elvari ja sen nettisivuille/kauppaan pääseet täältä. Kaikki korut on käsin tehtyjä ja tällaista pienyrittäjyyttä jos jotain on mukava omalla asiakkuudella tukea!


Eevin mekko taas on Zarasta. Sähkönsininen on tänä kesänä kolahtanut muhun jotenkin tosi kovaa ja sitä väriä on ilmaantunut sekä omaan että Eevin vaatekaappiin. Sininen on näin kirkkaanakin todella helppo yhdistettävä muihin väreihin ja lisäksi se sopii kauniisti myös vaalealle iholle. 


Eevi tykkää toimia myös mun hortonomi apulaisena ja meidän pikkuneiti kun on paikalla niin kukat ei ainakaan veden puutteeseen kuole!;D Istutin meidän takapihan perennat ja puut kaksi vuotta sitten ja kyllä ne sen verran ovat juurtuneet ja kasvaneet etteivät enää ihan orvoilta näytä.:) Perennojen lisäksi tykkään laittaa aina paljon myös kesäkukkia joilla voi luoda sitä vuosittaista vaihtelua pihaan niin muotojen, tyylin kuin värienkin osalta. 


Nyt meillä alkaa sateisen kelin kunniaksi pakkauspuuhat!
Hauskaa keskiviikkoa kaikille!:)






Kommentit

LeAnn sanoi…
Nuo ovat aivan upeita siis nuo karkkikorut. ♡ Ja syötävän näköisiä. :)
Ja kukkaistutuksesi ovat aivan upeita!
Unknown sanoi…
Kiitos kaunis LeAnn!:)

Suositut tekstit