Pikkusen kesäreleet

Heippa ihmeiset! Toivottavasti kaikkien juhannus sujui mukavissa merkeissä kosteista keleistä huolimatta.:) Meillä juhannusta vietettiin ystävien parissa herkuista ja hyvästä seurasta nauttiessa ihan täällä Raumalla. Keskikesän juhla ei meidän perheessä oikeastaan ole mikään sen suurempi spektaakkeli kuin mikä tahansa mukava kesäviikonloppu. Juhannuslauantaina lähdimme lasten kanssa lounaan jälkeen meren rantaan tarkoituksena syödä siellä pikkujälkkärit ja nauttia iltapäiväkahvit. Meidän idyllinen hetki kuitenkin (meidän perheelle ominaisesti) päättyi isoon molskahdukseen kun Eemil meni vahingossa luisumaan vaatteet päällä loivalta kalliolta veteen... Asiasta oltiin tietysti monta kertaa jo varoitettu, mutta ranta oli onneksi matala ja oltiin liikenteessä auton kanssa joten saatiin nakupekka nopeasti lämpimään. Olen taas kamala äiti, mutta totesin välikohtauksen jälkeen miehelleni että oikeastaan ihan hyvä kun tällainen sattumus tapahtui nyt; Eemil on meinaan perus luonteeltaan aika laskelmoiva ja pyrkii yleensä minimoimaan riskejä, hän meni tilanteessa pieneen paniikkiin vaikka itkua ei tullutkaan joten olen aika satavarma että jatkossa hän liikkuu veden äärellä varovaisemmin.  Jälkikäteen Eemil on vähän häpeillyt tapahtunutta niin että täytyi itsekin alkaa ääneen muistella kuinka joskus Uotilassa mulin napaan asti sammakon kudun peittämään pikkulampeen.:D Jotkut asiat tässä elämässä vaan täytyy oppia kantapään kautta!;) Eemilin onni oli toki se että kyseessä oli nyt jo kesäkuun loppu eikä esimerkiksi kevät tai talvi vaikka merivesi vielä viileää onkin. Toiseksi me käydään paljon uimassa joten vesi on lapsille hyvin tuttu elementti. 

Kolean alkukesän jälkeen on jossain välissä pakko ilmojen hieman lämmetäkin ja niitä lämpöisiä kelejä silmällä pitäen olen ostanut Iisakille pari shortsi-asua. Nämä shortsit ja teepparit yhdistettynä isoveljeltä perittyihin hellevaatteisiin tulevat mitä luultavimmin riittämään vallan mainiosti tälle kesälle. 


Shortseista reunimmaiset ovat Lindexiltä ja keskimmäinen pari Zarasta. Nämä vaippaikäisten shortsit ovat tänä kesänä aivan ihanaa haaremimallia ja erityisesti Lindexin ananas-kuosi sulatti mun sydämeni. T-paidoista sitruunan keltainen on jälleen Zarasta ja kaksi muuta Lindexiltä. Samalla reissulla ostiin pikkumiehelle myös pari hihatonta bodya jotka ovat oman kokemukseni mukaan ylivoimaisesti pienen vauvan käytännöllisin vaate kesähelteillä. 


Hellehattu ja sandaalit täytyy tietysti myös olla hienolla herralla, nekin Lindexiltä ostettu. Finlaysonin ihana super pehmoinen keltainen viltti on ristiäislahjaksi saatu.


Mulla on vakaa usko siihen että heinä- ja elokuussa on hienot ja lämpimät kelit myös täällä koti Suomessa. Ihan pian me kuitenkin matkataan vähän kauemmas lämpöä etsimään ja nämä hellevaatteet korkataankin sitten atlantin lätäkön takana. 


Kommentit

Suositut tekstit