Black Friday with R/H

Viimeisimmästä asupostauksesta taitaa olla aika todella pitkä aika ja yritän nyt kevään mittaan petrata tälläkin saralla. Talvi on ainakin itselleni pukeutumisen suhteen jokseenkin yksitoikkoinen vuodenaika sillä kylmien kelien ja jäisten teiden vaatima käytännöllisyys ei vaan ole mun juttuni. Kerrospukeutumista harrastakoot ne jotka sen osaavat.. minä olen kyllä yrittänyt ja päädyn aina näyttämään jotenkin epämääräiseltä pötkylältä joten tyydyn kohtalooni jossa kuljen joko A) rehellisessä kunnon toppapuvussa pulkkamäessä tai B)hiukan liian ohuessa takissa ja hiukan liian korkeissa koroissa ihmisten ilmoilla, mutta flunssassa en ole juuri koskaan joten ehkä tämä vapaaehtoinen kylmyydestä kärsiminen on karaistanut.;D
Tämän pitkän talven "väripilkku" minun vaatekaapissani on ollut R/H:n musta villakangastakki. R/H:lla oli joulukuussa Pop Up-liike Oulussa ja käväisimme siellä ystäväni kanssa. Takki sai klassisuudellaan silmäni kirkastumaan nanosekunneissa ja kykenin heti siltä seisomalla antamaan itselleni sata eri syytä miksi sitä ei voisi enää laittaa takaisin henkariin vaan se täytyisi ehdottomasti viedä kotiin. 
Takki on materiaaliltaan ja väriltään sellainen jota voi käyttää vuosikaudet kyllästymättä ja se on leikkaukseltaan mun makuuni juuri täydellinen; kiinni sidottuna naisellinen ja auki pidettynä rento.


Vilan tunikamekot taas ovat toimineet minun joka päivän pelastuksina iät ja ajat. Helppoa, mukavaa ja lasten kanssa lattialla rymyämisen mahdollistavaa.;)


Takki R/H
Laukku LV
Kengät H&M
R/H brändinä on jotain sellaista mikä saa minut syttymään. Tuotteiden laatu on taattua ja mallistot ovat samaan aikaan rohkeita, rentoja ja naisellisia. Lisäksi brändin luojat Hanna Riiheläinen ja Emilia Hernesniemi ovat vaatteidensa ja asusteidensa täydelliset läsnäolevat kasvot. Minusta on ihanaa kun heidän Pop Up-kauppaan tai varsinaiseen liikkeeseen astuessaan tietää että paikalla myymässä ovat juuri ne aina yhtä ihanan rennot ja iloiset typpit jotka tuntevat jokaisen henkarissa roikkuvan vaatekappaleen sentilleen ja saumalleen, tietävät täsmälleen missä tuotteet on ommeltu ja kenen toimesta. Näiden naisten intohimo ja ammattitaito omaa juttuaan kohtaan loistaa pitkälle ja minä kuulun siihen kuluttajaryhmään joka antaa arvoa tuotteelle joka on  huolella ja pieteetillä suunniteltu ja toteutettu. 

R/H:n oma liike sijaitsee Punavuoressa ja minulla on tulevaksi kevääksi heiltä yksi aivan must hankinta nimittäin sininen Jersey Biker -takki. Käy kurkkaamassa TÄSTÄ. Aivan täydellinen eikö vaan?<3 Ja löytyyhän SS16 mallistosta kaikkea muutakin ihanaa..


Mukavaa viikonloppua kaikille! 

Kommentit

Suositut tekstit