Uusi olohuone

Tästä kaikki alkoi! Meidän olohuone päivä Oulun kamojen tulon jälkeen......:D 

Kaaos on nyt selvitetty; tavarat purettu ja ylimääräisestä ruokailuryhmästä ja nojatuoleista päästy eroon. Niin ja päätyseinän tapetti sitten vaihtui.. olen lopputulokseen niiiin tyytyväinen sillä nyt huoneessa on pimeyden sijaan sitä kaipaamaani valoa. Vanha vedenvihreä tapetti laitettiin paikalleen kesällä jolloin luonnonvaloa tuli sisälle valtavasti enemmän kuin suurimman osaa vuodesta enkä tuolloin tajunnut ottaa asiaa ollenkaan huomioon. Ihanaahan se olisi jos omaa kotiaan saisi aina katsella kirkkaassa kevätaamun auringossa, mutta kun todellisuus Suomessa on jotain aivan muuta täytyy se ottaa huomioon myös kodin pintoja ja valaistusta valitessa. 


Mutta tässä on nyt uusi ja valoisampi versio meidän olkkarista. Jotenkin tuntuu että tämä huone sointuu nyt kaiken kaikkiaan paljon paremmin koko muuhun asuntoomme. Tykkään myös siitä että huoneen värimaailmaa pystyy nyt muuttamaan vuodenajan mukaan kukilla ja sohvatyynyillä sen sijaan että väri määräytyisi aina seinän mukaan. Tapetin vaihdon lisäksi poistimme sohvan takana olleen hiekan värisen tapetin joka vaikuttaa myös paljon huoneen kokonaisvaloon. 


Rauman Kodinonnen omat tyynyliinat pääsivät vihdoin sohvalle. Minusta tämä kangas aitoine Vanhan Rauman ikkunoineen on vain niin mahtava idea.<3


Ja sitten meidän herra nelihammas, pilvisten päivien kevätaurinko.<3


Rukki säilytti paikkansa sohvan vierellä ja aiemmin eteisessä ollut valokuvahylly siirtyi sohvan päälle. Rakkaiden kuvien lisäksi hyllyltä löytyy Nizzan kukkuloilta kerättyjä käpyjä ja Dubain rannalta poimittuja simpukoita. Parhaat ja merkityksellisimmät matkamuistot ovat aina ilmaisia.<3 
Tuikkukupit taas ovat Loviisan Aitasta.


Myös takkanurkkauksessa ollut hiekanvärinen tapetti irroitettiin..


.. ja lähempi tarkastelu paljastaa että tämä pieni seinän pätkä vaatii vielä valkoisen maalin ylleen.


Asetin itselleni tavoitteen että maali on seinässä ennen kuin nämä koivun oksat aukeavat hiirenkorville.. saas nähdä kuinka käy!:DOikein mukavaa hiihtolomaa kaikille!:) Täällä ollaan oltu viime päivät kipeinä ja toivotaan kovasti että päästäisiin vielä tämän viikon aikana nauttimaan ulkoilusta vaikka sää tuntuukin olevan aika arvaamaton. Täällä blogin puolella seuraavaksi luvassa pitkästä aikaa asujuttuja..;)

Kommentit

Suositut tekstit