Little Ice Tribe


Tämä postaus on antanut odottaa itseään jo joulukuusta lähtien... Minun on nimittäin pitänyt vinkata kaikille pienten kiekkofanien vanhemmille aivan mielettömän ihanista kiekko aiheisista T-paidoista! Little Ice Tribe on kanadalaisen ystäväni luoma merkki joka tarjoaa ekologisesti tuotettuja paitoja hauskoilla ja tyylikkäillä logoilla ja teksteillä varustettuna.

Jääkiekkoon liittyviä fanituotteitahan on tarjolla pilvin pimein, mutta ne edustavat aina jotain tiettyä joukkuetta tai organisaatiota ja juuri se erottaa Little Ice Tribe -tuotteet muista jääkiekkotuotteista: 

-Little Ice Tribe edustaa koko pientä jääkiekkoheimoa yli merten ja maiden rajojen. 
Se edustaa jääkiekkoa hauskana harrastuksena ja elämäntapana. Lapsen ikiomana juttuna. 


Vaikka tuotteet piti tilata Kandasta asti toimi niiden toimitus ainakin omalla kohdallani täysin moitteettomasti. Tilasin T-paidat marraskuun lopulla ja ne toimitettiin kotiovelle heti joulukuun alussa. Valkoista paitaa tilasin kaksin kappalein ja molemmat päätyivät pukinkonttiin, toinen Eemilille ja toinen hänen vähintään yhtä kiekkointoiselle serkulleen.:)


WAKE. SKATE. REPEAT. -Teksti on minusta vain niin kertakaikkisen osuva ilmaus ja nyt valikoimiin on tullut vähintään yhtä siistillä tekstillä varustettu baseball -paita joka on ehdottomasti seuraavana tilauslistalla...

Picture from http://www.littleicetribe.com/shop/sniper-disher-dman-tender
Jokaisen tuotteen myyntihinnasta 10% lahjoitetaan Right to play hyväntekeväisyysjärjestölle ja paidat ovat suunniteltu, ommeltu ja painettu Kanadassa. Ja ne ovat ihania!!<3

Jos haluat tutustua merkkiin paremmin niin Little Ice Tribe:n verkkosivuille pääseet TÄSTÄ

Kommentit

Suositut tekstit