Uusia juttuja vanhoilla huudeilla

Kirjoitin joskus maaliskuussa meidän kodin lähellä sijaitsevasta vanhasta kauppakujasta. Itse kuja ja sitä ympäröivä miljöö on talvella todella kaunis ja viihtyisä, mutta niin on kyllä kesälläkin. Ainakin lasten pointsit taitaisivat mennä tällä hetkellä vallitsevalle vuodenajalle, sen verran kiva kesäleikkipaikka me sieltä löydettiin..



Kujan edustalla olevalle aukiolle on perustettu kesäravintola. Ruoka ei kuulemma ole kummoista, mutta mieluusti siellä käy cappuccinon nauttimassa lasten leikkiessä.:) Ravintolaa ympäröi katokset joiden alla sijaitsee ruokapöytiä ja muutama kutsuva sohvanurkkaus. Keskellä olevalla aukiolla on lasten leikkipaikka ja uima-allas. Niin luitte ihan oikein uima-allas aurinkotuoleineen päivineen! 



Me ei kyllä käyty lasten kanssa pulahtamassa, ihan leikittiin vain..:)



Keilailua ja "pallomeri", taas oli muksut enemmän kuin innoissaan!


Sateisten päivien varalle ja tämän kertaisen paahtavan helteen helpotukseksi leikkipaikan viereen oli rakennettu myös katettu leikkialue lapsille. Vähän niinkuin  iso leikkimökki jonka katto oli hyötykäytössä ravintolan asiakaskuntaa ajatellen. Me luonnollisesti viihdyttiin alakerrassa, mutta mielellään tuolla yläkerrassakin pistäytyisi vaikka viinilasillisella helteisenä kesäiltana...;)



Täytyy taas antaa pisteet tälle lapsiin panostamiselle, täällä se tuntuu olevan tapana. Tokihan liputan senkin puolesta että lasten täytyy ravintolassa osata myös istua siellä pöydässä ihan rauhassa ja syödä, mutta tällaiset virikkeet antavat vanhemmille ruokailun jälkeen mahdollisuuden istua ja seurustella ihan rauhassa lasten leikkiessä. Eikä se nyt voi oikeasti olla huono juttu jos lapsillakin on ravintolassa hauskaa!:) 





Täällä vietetään viikon viimeistä päivää taas helteisissä merkeissä, mutta kohta onkin jo syksyisemmän Suomi-visiitin aika mitä ihanimman juhlan äärellä!<3

Oikein leppoisaa sunnuntaita jokaiselle!




Kommentit

Suositut tekstit