Joulun punaista

Sieltä se punainen hiipi taas tähänkin kotiin. Kuvittelin tämän joulun pysyvän meidän kodissa valko-hopeisena, mutta punaista väriä alkoi vain tulla tupsahdella pikkuhiljaa. Punainen tuo minun joulukoristeluihini ripauksen iloa ja leikkisyyttä. Nyt tuntuu että se Joulu todella on jo ovella.:)

 Lasikuvussa on käsitelty ruusu, joka elää nyt sellaiset 5-7 vuotta ilman vettä. Valitsin alle käpyjä ja valkoisia joulupalloja ja lähikauppamme sisustusputiikin pitäjä sommitteli ne kauniisti kuvun sisälle. 

Napsaisin meidän parvekkeen kuusesta muutaman oksan sisälle niin saadaan tuota ihanaa tuoksua olohuoneeseen. 

Seuraavaksi teemana tietysti se punainen.


Kotiin on ihanaa laittaa joulua, mutta minulle tässä kuten monessa muussakin asiassa vähemmän on enemmän. En tiedä johtuuko se mieltymyksistäni tietyn tyyppisiin esineisiin vai tavastani sisustaa, mutta meidän kodissa esineet tarvitsevat "puhdasta tilaa" ympärilleen jotta ne pääsevät oikeuksiinsa. Tiedän monta tyrmäävän upeaa kotia jossa sisustus on hyvin runsas, mutta kaikki sointuu silti yhteen. Vähemmän viehättävän näköistä on se kun ostetaan kaikki "ihan kivan näköiset" esineet ja sitten värit ja tyylit sotketaan keskenään. Kauniit yksittäiset esineet menettävät tuolloin hohdon ja lopputuloksena on sillisalaatti.  

Olipa se oma tyyli sitten runsasta, pelkistettyä tai jotain siltä väliltä toivon jokaisen joulusisustajan onnistuneen luomaan kotiinsa juuri sitä tunnelmaa mitä tänä vuonna Joululta kaipaa.

Kommentit

Suositut tekstit