Suomeilua

Kävimme viikon vaihteessa pikaisella Suomen vierailulla. Joululahjat saatiin kuljetettua kotipuoleen ja oman kodin rauhastakin ehdittiin hivenen nauttimaan. Monta rakasta jäi kuitenkin näkemättä; kaksi päivää vain on auttamattoman rajallinen määrä aikaa..

Saavuimme Suomeen lauantai-iltana ja mieheni isä oli tuttuun tapaansa kentällä vastassa. On hellyttävää kun Eemil koko lentomatkan suunnittelee ja fiilistelee miten hän juoksee ja hyppää Papan syliin tämän nähtyään.:)

Nämä söpöläiset pääsivät heti ensimmäisenä iltana ilahduttamaan myös Mummua.

Seuraavana aamuna herättiin aikaisin, laitoimme heti aamulla takkaan tulen ja menimme lasten kanssa saunaan. Tehtiin aamupalaksi Eemilin lempparia eli pannaria ja sitä uunista ottaessani Eemil tuli mulle naureskelemaan että Eevi on maalivahti...


Olkkariin kurkatessani Eevi siellä tyytyväisenä pällisteli kypärä päässä, isoveljellä oli ollut vähän omaa kivaa.


Päivällä saimme kokea kauan odotetun ensitapaamisen erään ihanan PunapääPikkuPrinsessan kanssa. Eevi oli kyseisen hurmaavan neitokaisen rinnalla jo ihan jättiläinen. Todella toivomme että typyistä kasvaa sydänystävykset!<3


Illalla meille tuli Joulupukki. Se ainoa ja oikea.
Nimittäin meidän Ukki on Joulupukki, se jakaa teidänkin lahjanne!


Eemil oli tietysti aivan täpinöissään! Pukki oli ollut Raumalla käymässä ja päätti tulla tervehtimään kun ei millään ehdi aattona Venäjälle ja olihan pukilla muutama lahjakin mukana.


Sitä huomasi miten Eemilin innostus levisi jokaiseen huoneessa olevaan aikuiseen. Kyllä se vain niin on että lapset tekevät joulun. Pukin lähdön jälkeen vähän herkuteltiin peri suomalaisilla antimilla. Ukkikin pääsi paikalle..;)

Seuraava päivä kului Mammaa, Iso-Mummuja ja muita muruja nähdessä ja taas alkoi mukava Suomen visiitti kääntyä loppuaan kohti.

Tiistaina ehdittiin vielä kauppaan ostamaan aineksia aaton ateriaa varten. Sitten suunnattiinkin jo kentälle.


Perillä odotti mukavan kirpsakka talvisää, -27 astetta. Turkin hankinta taitaa tosissaan olla pian edessä... hurrrr...


Kommentit

Suositut tekstit