Aveda

Tukka hyvin. Kaikki hyvin? Kaikki hyvin ja tukkakin hyvin.

Kävin tänään kampaajalla, tämä oli toinen kertani täällä Venäjällä. Superlatiivit eivät riitä kuvaamaan tätä paikkaa. Jos saisin valita jotain Venäjältä mukaani Suomeen se olisi Avedan salonki. Aveda on maailmanlaajuinen kosmetiikka- ja kampaamoketju joka luottaa orgaanisiin tuotteisiin ja tätä kautta ekologisuuteen. Aveda-ketjun toiminta ja periaatteet pohjautuvat Ayurvedaan; maailman vanhimpaan Intiasta peräisin olevaan terveydenhoitojärjestelmään.Ayurvedan mukaan uskotaan että hoitaessa koko henkilöä kyetään saavuttamaan optimaalinen tasapaino ja hyvinvointi. 
Tähän taivaaseen astuttaessa tiedossa ei ole siis ainoastaan kahden tunnin mukava kampaamokäynti vaan hiusten ensiluokkaisen käsittelyn lisäksi tiedossa on mieltä ja aisteja hyväilevä rentouttava ja RAUHALLINEN hemmotteluhetki. 

Melko tervetullutta vaihtelua arkeeni.





















Ensimmäisenä salonkiin astuettaessa nenään kantautuu ihana, mieto tuoksu. Yrttinen ja luonnollinen. Ei lainkaan sellaista perus kampaamoiden pistävää keinotekoisten hajusteiden aikaan saamaa tuoksua. 

Sisustus on maanläheinen, rauhallinen, mutta kuitenkin sopivalla tavalla rosoinen ja särmikäs.




Kampaamokäyntiin ei sisälly siis mitään kokovartalohierontaa vaan kokonaisvaltaiselta tuntuva hemmottelu koostuu monista pienistä asioista; tuoksuista, selkeään metodiin perustuvasta päähieronnasta, teestä, rauhallisesta ilmapiiristä ja ennen kaikkea siitä että tietää ja luottaa olevansa äärimmäisen taitavissa käsissä. Viimeisestä kiitos kuuluu Rozalle, kampaajalleni. Kahdella käynillä hän on opettanut minulle paljon omista hiuksistani, siitä mitä niille voi ja mitä ei missään nimessä saa tehdä.  Mitä ne tarvitsevat ja miten toimivat. Ensimmäistä kertaa yli kymmeneen vuoteen minulla on oikeasti terve ja hyvinvoiva pehko päässäni.:)


Viimeisenä pieni vilaus tämän päivän asua..



Kommentit

Henna sanoi…
Mää rakastan tätä uutta tukkaa!! Aivan täydellinen <3
Anonyymi sanoi…
Saako noita avedan tuotteita Suomesta?
Unknown sanoi…
Valitettavasti itse en ainakaan ole kyseisiin tuotteisiin hyllyillä törmännyt, mutta netistähän niitä saa kyllä tilattua!

Suositut tekstit