Wednesday Blues

Eilen koko perhe oli sinisissä. Sinisestä nousee ainakin minulle sellainen seilori-fiilis ja ehkä sen takia siitä tulee pikkasen kesäinen olo. Ulkona on muuten tänä aamuna aivan upea auringon paiste ja 15 ASTETTA PAKKASTA! Apua, hakekaa mut johonkin lämpimään täältä!!!

Pikkuneiti oli jälleen raidassa ja pitsissä. Taidan olla hievoisen koukuttunut kyseiseen yhdistelmään.


Ehdotin Eemilille kuvien napsimista ja poika alkoi innoissaan keksiä eri "poseerausasentoja". Minulla ei siis ole osaa eikä arpaa näiden otosten taiteelliseen antiin.:)

Farkkupaita on kivan rento mutta siisti, pikkusiskolle olen suunnitellut kevääksi farkkutakkia.

Itselläkin alkaa pikku hiljaa tarttua kaupoista kevyempiä kerroksia mukaan. Eilen alla näkyvä paita oli yhdistettynä sinisiin farkkuihin ja tuntui että alaosa olisi saanut olla vaaleampi. Zarasta löytyi pari viikkoa sitten viime kesän malliston kerman väriset caprit huimalla 10 eurolla, mutta niitä ei ihan vielä voi lykätä jalkaansa.

En löydä kovin helposti koruja ja aika harvat "ei tunnearvoiset" korut pääsevät ylipäätään päälleni. Nämä Snö of Swedenin korvikset ovat kuitenkin toimineet luottoasusteena jo pitkään.

Nyt meillä aletaankin toden teolla valmistautua Suomen vieraiden saapumiseen. Ohjelmassa on nähtävyyksiä, penkkiurheilua ja tottakai tutustumme myös Ufan kulinaariseen antiin. Tämä ja huominen päivä menee siis touhuten ja tohisten ja perjantain ja lauantain välisenä yönä saamme vihdoin Mummun ja Papan tänne, parhautta!:)


Oikein touhukasta torstaita jokaiselle!Kommentit

Johanna sanoi…
Olen niin onnellinen, että kaikista maailman lapsosista just Eemil on mun kummipoika. Näitä kuvia katsellessa muistin sen taas <3

Suositut tekstit