Leikkiä ja haaveita

Olimme lasten kanssa menossa puolilta päivin jäähallin pihalla olevalle suurelle jääliukumäelle. Perillä odotti meidän kannalta kohtalaisen karu näky, mäkeä hajoitettiin traktorilla suuriksi jäälohkareiksi. Se siitä liukureissusta. Eemil haukkui autosta käsin traktorin kuljettajan täydeksi pataluhaksi ja oli tapahtuneesta koomisella tavalla hirveän järkyttynyt. Piti vähän äitinä muistutella itseään että kaksi vuotiaan maailman voi kaataa hiukan eri jutut kuin aikuisella.. 
Hallin pihasta löytyi onneksi myös muuta tekemistä, Ufan finskilapsosten kööri ravasi liukumisen sijaan tennispallon perässä mailojen kanssa huitoen. Pelailujen jälkeen suuntasimme vielä Eemilin ja Eevin kanssa 'hauskikseen". Toiminnan täyteinen päivä päättyi kotipihalla käyskentelemiseen ja voin sanoa ettei ollut illalla ongelmia saada lapsia unille!

Tänään oli muuten tosi kylmän oloinen päivä pitkästä aikaa. Kevätkuumetta pakkanen ei kuitenkaan laskenut. Iltapäivällä ruokakauppareissulla silmiini sattui ihania helmililjoja, oli tietysti aivan pakko saada.







Pääsiäistunnelmatkin nousevat tänä vuonna näköjään jo helmikuussa. Vain pupuneidin kevätrakeet puuttuvat.:) 
Viime päivinä kevätkuume on alkanut tässä kodissa muuttaa muotoaan matkakuumeeksi. Tarkemmin todettuna Dubai-kuumeeksi ja hälyyttävimmin minun kohdallani. Ufasta lähtee suoria lentoja Dubaihin; aurinko, lämpö ja runsaat aktiviteetit sekä lapsille että meille aikuisille olisivat vain reilun neljän tunnin lentomatkan päässä joten olisi suoranainen vääryys olla lähtemättä! Eikö niin?!

Nyt kun lapset ovat unilla ja mies reissun päällä taidan ihan pikkasen surffailla ja haaveilla lämpimästä.:)


P.S. Dubaissa reissanneet (lapsilla tai ilman) saavat kernaasti antaa suosituksia ja vinkkejä paikasta!

Kommentit

Suositut tekstit