Bella Bella

Appivanhempani saapuivat meille perjantain ja lauantain välisenä yönä. Eilen oli siis heidän ensimmäinen päivänsä Ufassa. Jälleen näkemisen riemu oli valtava; lounaan ääreen istuttaessa Eemil äkkiä totesi: - Kiitos Mummu ja Pappa kun te tulitte tänne meille. Kyse ei ollut mistään asiallisesta tervetulopuheesta, pieni poika vain oli äärimmäisen onnellinen isovanhempiensa näkemisestä.                                        

Eilen ohjelmassa oli rentoa yhdessä oloa, rauhallista kiertelyä ja herkuttelua isolla H:lla. Lounaan jälkeen lähdimme kävellen Bella Italian hetki sitten avaamaan kahvilaan.


Kahvila oli elegantisti sisustettu ja voi sitä herkkutiskiä! Valokuvaaminen oli valitettavasti kiellettyä, joten sain napsaistua kuvat vain meidän itse tilaamistamme taivaspaloista. 
Eemilin pieni suklaaunelma

Cappucinojen ja leivosten jälkeen jatkoimme jalan matkaa pääkatua pitkin kohti mieheni työpaikkaa. Iskä jätettiin töihin ja me suuntasimme Centralin markkinoille. Ehdimme käydä myös Hauskisessa jossa olikin tällä kertaa todella kiva juttu Eemilille, mutta siitä kerron myöhemmin. 





Paikallinen paloasema

Isän saatua työnsä hoidettua suuntasimme Bella Italian ravintolaan. Se ei tuottanut pettymystä tälläkään kertaa.
Calzone

Sipulikeitto

Rapu-tomaattikeitto
Kaikki saivat vatsansa täyteen lukuunottamatta yhtä pientä poikaa. Eemilin päivä oli ollut niin kiva ja täynnä iloista tohinaa että uni saapui välittömästi kun istahdettiin hetkeksi alas...

Nati Nati!








Kommentit

Suositut tekstit