Joulupukki

Joulupukki, joulupukki,
valkoparta, vanha ukki,
eikö taakka paina selkää?
Käypä tänne emme pelkää!


Oothan meille vanha tuttu,
puuhkalakki, karvanuttu.
Tääl on myöskin kiltit lapset,
 kirkassilmät, silkohapset.



Joulupukki, joulupukki,
valkoparta, vanha ukki,
vietä iltaa joukossamme,
täällä meidän riemunamme.


Toivottavasti teillä kaikilla on ollut ihana ja riemukas Joulu!!<3


Lasten juhlana meillä koko joulukuu huipentui Ukin(kröhömm..) siis Pukin saapumiseen. Eemil oli tuli housuissa koko iltapäivän ja ei ihme; Pukille riitti kerrottavaa ja tarinoita kirjaimellisesti koko vuoden edestä. Hyvä kun ehdittiin lainkaan lahjoja jakamaan…:D Eevi ihmetteli aluksi ovelle saapuvaa punanuttuista valkopartaa, mutta hetken empimisen jälkeen neiti lähti veljen jalan jäljissä reippaasti hymyillen kättelemään vierasta.:) 

Lahjat olivat kovin mieluisia ja niistä riittää iloa taas pitkäksi aikaa. Kaikkiin leluihin ei olla ehditty vielä edes tutustua sillä pukki vieraili meillä tiistai-iltana ja eilisen päivän vietimme melkein kokonaan matkustaessa. Meillä oli siis hyvin erilainen jouluaatto kuin normaalisti ja siitä syystä vietimme Joulua päivän etusessa. 


Mutta eipä noilla päivillä ole niin väliä kun saimme mahdollisuuden viettää Joulua pitkästä aikaa yhdessä perheidemme ja läheistemme kanssa.<3 Visiitti Suomeen oli lyhyt ja erittäin kotipainotteinen sillä Eevi kärsi koko Suomessa olomme ajan vatsataudista. Onneksi pientä ei tauti paljoa haitannut, mitä nyt välillä oksu lensi ja sitten jatkettiin touhuja ja leikkejä taas normaaliin tahtiin..:)


Nyt ollaan siis jo koko perhe takaisin Ruotsissa ja miehelläni on töiden puolesta arki taas täysillä käynnissä. Arjen keskelle on kuitenkin pian luvassa juhlaa kun saamme tänne rakkaita vieraita Suomesta!:) 

Rauhaisaa pyhien jatkoa ihanat!<3





Kommentit

LeAnn sanoi…
Ihanan jouluisia kuvia. :-)
Joulussa on kyllä parasta se aika rakkaiden ihmisten kanssa. ♡
Ihanaa perjantaita!
Unknown sanoi…
Olen kanssasi kyllä täysin samaa mieltä siitä mikä on Joulussa merkityksellisintä!:)
Oikein mukavaa perjantaita sinulle myös!

Suositut tekstit