Rocky Road-suklaa

Kinkku uunissa, rosolli työn alla ja huomenna juhlitaan Joonaksen syntymää päivän etusessa.

Niin tosiaan Eemil totesi eilen illalla mummulassa että Jouluna juhlitaan yhden Joonaksen synttäreitä ja sen takia me sitten muutetaan vanhoina taivaaseen… Noh, helpostihan Joonas ja Jeesus voi mennä sekaisin!:D Pikku miehemme oli tänään viettämässä kummintätinsä kanssa kallisarvoista laatuaikaa ja samalla oltiin äidin toiveiden mukaisesti vähän kerrattu näitä kristillisiä oppeja, nyt on kuviot taas hanskassa..;) Joulu saa siis tulla!

Seuraavaksi eilen Eemilin kanssa tekemämme Rocky Road-suklaa josta tuli syntisen hyvää! Ihan kun siinä nyt voisi mennä jotain pieleen. Tämä herkku voisi olla kiva vieminen tai tarjottava Uuden Vuoden -hulinoissakin. 

Rocky Road-suklaa

Tarvitset:

300g tummaa suklaata
1pss Dumlekarkkeja
kourallinen pieniä vaahtokarkkeja
1,5dl suolapähkinöitä
0,5dl kuorittuja pistaasipähkinöitä


Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa ja paloittele Dumlekarkit. Laita pistaasipähkinät esimerkiksi pakastepussiin ja rullaa pari kertaa kaulimella yli jotta niistä tulee rouhetta. Näiden vaiheiden jälkeen on ehottoman tärkeää maistaa jokaista ainesosaa! Kamalaahan se olisi jos joukkoon eksyisi jotain pilaantunutta….;)

Maistelu: -Check!
Kaada ja sekoita sulaan suklaaseen ensin Dumlet.


Ja sitten pähkinät ja vaahtikset.



Levitä seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan n. 3cm paksuiseksi kerrokseksi ja lopuksi nuole kauha.


Me lisäsimme vielä suklaan pinnalle ylijääneitä vaahtokarkkeja ja suolapähkinöitä. Rocky Roadin suhteen nimittäin more is MORE!


Nosta suklaa hetkeksi jääkaappiin jähmettymään. Tämän jälkeen leikkaa ja aseta tarjolle.


Oikein herkullisia hetkiä!:)





Kommentit

Suositut tekstit