Dubai on my mind

Kevät keikkuen tulevi.

Tänä vuonna näköjään poikkeuksellisen aikaisin, mutta oma mieleni halajaa kuuman kesäauringon alle. Viime keväinen reissumme Dubaihin saanee uusinnan tänä keväänä. Kaupungin siisteys, puhtaus ja ystävällinen ilmapiiri loivat puitteet täydelliseen lomaan bonuksena takuuvarma lämpö kohtuullisen lentomatkan päässä. 


Emme totisesti kuulu siihen turistityhmään joka makaa saman altaan äärellä viikon hotellista poistumatta. Uinnin ja lekottelun lisäksi täytyy tehdä ja ennen kaikkea nähdä paljon. Lasten kanssa lomailu on(yllätys, yllätys) hiukan hitaanlaista. Päivään ei voi ottaa tuhatta aktiviteettia ja niin levolle kuin leikillekin on riitettävä aikaa. Tässä ehkä yksi syy miksi suuntaamme Dubaihin nyt toistamiseen; meillä jäi viime kerralta vielä paljon nähtävää. 



Monta asiaa haluamme myös päästä kokemaan uudelleen. Meillä oli viime lomalla aivan mieletön majapaikka. Sormet ja varpaat ristissä toivon että löydämme huoneen taas samasta hotellista. Siellä oli kaikki tarvittava ja enemmänkin; ranta, iso allasalue, siistit huoneet ja maailman paras aamupala yltiöpäisen ystävällisestä henkilökunnasta puhumattakaan.;) 








Yksi Dubain ehdottomista valttikorteista on ranta ja kaupunki samassa paketissa. Ostosmahdollisuudet ovat aika lyömättömät ja aivan yhtä lyömättömät ovat kauppakeskusten ilmastoinnit. Halleluja sitä tunnetta kun pitkän helteessä makoilun jälkeen pääsee varjoon ja viileyteen. Voisin lyödä pääni pantiksi että Dubaissa miehet viihtyvät ostareilla huomattavasti keskimääräistä paremmin!;D 





Hartaasti toivon että tuleva loma on yhtä ihana kuin vuosi sitten. Että lapset nauttisivat vähintään yhtä paljon elostaan kuin viimeksi. Eemil on hölöttänyt Dubaista läpi talven ja aikamoinen riemu taitaa revetä kun matka tulee ajankohtaiseksi. 


Eevi taas oli viime kerralla alle vuoden ikäinen; hyvin hän viihtyi silloinkin, mutta veikkaan että uima-altaat ja rannat ovat tänä keväänä pikkasen isompi juttu ja pienessä vesipedossa on pitelemistä!


Oi tule jo loma, lämpö ja aurinko!<3



Kommentit

anniina sanoi…
Mekin paatettiin etta lahdetaan tana kevaana Dubaihin, joten matkakuumehan tassa iskee kun kattelee naita kuvia ja maisemia :) sa voisitkin antaa mulle vinkkeja matkaa varten hotelleista sun muista!
Unknown sanoi…
Loistovalinta, olen aika varma että te kaksi viihdytte siellä paremmin kuin hyvin!;) Meidän hotelli oli ja on Jumeirah beach hotel, jota suosittelen kyllä lämpimästi. Sopii minusta sekä lapsellisille että lapsettomille matkustajille yhtä hyvin.:) Ja mielelläni annan muitakin vinkkejä, voin laittaa niitä sulle vaikka naamakirjan kautta!:)

Suositut tekstit