Helppo neule helmikuun pakkasille

Super pehmoinen ja mukavan väljä. Siinä kuvaus tämän hetken lempparivaatekappaleestani. Juuri sitä jotain jonka voi vain aamulla kiskaista päälleen ja vaikkei olo niin hehkeältä tuntuisikaan niin ainakin sitten mukavalta.


Tuhat vuotta viimeisimmistä asukuvista ja nyt tarjoan tällaisia kivasti silmät ristissä ja tukka laittamatta otoksia. Noh.. joka tapauksessa takaisin neuleeseen jonka selkäpuolelta löytyy minulle mieluisa tyttömäinen yksityiskohta. 



Olen muuten ihastunut täällä kovasti Vågan koruihin. Ne ovat omaan makuuni kivan herkkiä ja maanläheisiä.  Vågaan on tullut törmättyä aiemmin Suomessakin, mutta täällä valikoimat ovat suuret ja varmasti siitä syystä mukaan tarttuu aina jotain vielä kun hinnatkin ovat järkevällä tasolla.  
Olen aika varovainen korujen käyttäjä varsinkin talviaikaan ja seuraava kaulakoru tuntuu sopivan  simppeliydessään ihan aina ja kaiken kanssa. 


Yksinkertaista ja helppoa, rauhallisia sävyjä ja täysin omalla mukavuusalueellani. Juuri sopiva asu oman elämäni häslinkipäiviin...;)


Hauskaa alkavaa viikkoa jokaiselle! 
Me siirrymme seuraavaksi ulos nauttimaan auringonpaisteesta.:)



Kommentit

Suositut tekstit