Suloista kevättä odotellessa

Heippa ihanat!<3 Me ollaan pikaisella kotivisiitillä. 

Raumalle on aina kiva tulla, mutta keli on tällä hetkellä kohtalaisen kurja. Muutaman päivän aikana lumi on kadonnut silmissä ja vettä tuntuu tihkuvan tauotta. Jos kalenteri näyttäisi hieman keväisempiä päivämääriä tämä harmaus ei olisi lainkaan niin ärsyttävää, mutta rehellisyyden nimissä helmikuussa sitä nauttisi mieluummin aurinkoisen kirpakoista pakkaspäivistä! 

Kyllä se huhtikuu silti aurinkoineen ja pajunkissoineen sieltä aikanaan saapuu ja silloin meidän perheen pieni prinsessa puetaan Livlyn vallatoman ihanan kevätmalliston trenssiin. Mallisto julkaistiin tällä viikolla ja me osuimme onneksemme Tukholmaan juuri sopivasti. 


Liikkeessä oli vaikka ja mitä ihanaa. Yksi vaatekappale vei kuitenkin heti huomioni.


Minusta tämä trenssi on vain kertakaikkisen suloinen levenevän helmansa kanssa. Väri on hopea himmeällä kiillolla ja uskon että sen pariksi sopii niin pastellit kuin räväkämmätkin kevätvärit. Malli oli hitusen väljempi kuin Eevin villakangastakki joka on linjoiltaan aika lailla samanlainen. Niimpä päädyimme ottamaan tästä takista 2 vuotiaan koon koska neiti hukkui kokoa suurempaan versioon. 



Lisäksi mukaamme tarttui Livlyn iki-ihania rusettisolkia. Tällä kertaa kolmessa eri koossa.




Täydellisiä somisteita tulevan kesän juhliin ja piristämään niitä ihan tavallisiakin arkipäiviä.:)


Meillä on tällä hetkellä taas aikamoinen härdelli päällä ja Rauma jää taakse jo tänä iltana. Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan otamme huomisen päivän vastaan lumisissa maisemissa ja minä ylitän aamuyöllä ensimmäistä kertaa elämässäni napapiirin rajan(kyllä; kuulun yhä 27 vuoden iässäkin niihin poloisiin suomalaisiin jotka eivät ole koskaan käyneet Lapissa). 

Seuraavaksi luvassa siis ihan erilaista juttua..;) 
Siihen asti haluan toivotella teille mukavia päiviä ja aurinkoisia ajatuksia vesisateista huolimatta!<3






Kommentit

Liina sanoi…
Suloinen takki! Livly ei taida pettää koskaan varsinkaan takkien suhteen. Myös Pompille on tulossa kauniita kevättakkeja, joten täytyy katsoa mennäänkö meillä pihistä- vai panosta-linjalla pikkuneidin kaupunkitakin suhteen.
Unknown sanoi…
Ihanat kuvat ja söpö takki! Mummi osti viime syksynä tytöille hienostelutakit, mutta en tiedä osaanko niitä heillä käyttää. Ne on kauniit, mutta nämä taitaa olla enemmän windfleece-tyyppejä. ;)

Pakko kysyä vielä, että mihin jätätte Stokiksessa auton parkkiin vai huristeletteko ihan keskustaan? Tyhmä kysymys, mutta itse en ainakaan kovin innoissani ole ihan sinne ytimeen auton kanssa menossa... :D
Unknown sanoi…
Kiitos Liina! Livlyn takit iskevät kyllä herttaisen tyttömäisillä malleillaan kerta toisensa jälkeen. Pompin kevätmallisto vaikuttaa myös tosi ihanalta niin tyttöjen kuin poikienkin osalta!:)

Laura me ollaan ajettu auto aina ihan keskustaan, pari viime visiittiä on olleet lyhyitä jolloin ollaan jätetty auto Birger Jarlsgatanin Q-parkkiin. Se on meidän kannalta hyvällä paikalla kun aikaa on ollut muutama hassu tunti ennen laivalle ajoa.:)

Suositut tekstit