Koti2

Pikku kurkistus meidän kakkoskodin olkkariin. Nyt kun meillä on pysyvä oma koti Raumalla herää aina vähän kaksijakoiset fiilikset alkaa sisustella toista kotia. Tunneside uuteen ja kaiken lisäksi väliaikaiseen asuntoon ei synny hetkessä. Pitää siis vain antaa ajan kulua ja kun asunto on nähnyt tarpeeksi meidän elämää niin kyllä se kodin tuntu sieltä tulee..:) 
Makuuhuoneet ovat vielä verhoja ja sänkyjä lukuunottamatta aivan keskeneräiset, niistä siis luvassa kuvia joskus myöhemmin syksyllä kun saan siellä osastolla jotain aikaiseksi. 


Sohvalla oleilevat koristetyynynpäälliset ovat House Doctorilta ja viltti Klippanilta. Ison lyhdyn ostin alehintaan Rauman Askosta sisällä Paul-serkun pallot pimenevien syysiltojen iloksi. Vallilan matto löytyi Kodin Ykkösestä. Pidin sen kuosista kovasti ja oli ihan kiva saada jotain vaihtelua niihin ainaisiin nukkamattoihin joihin useimmiten päädyn.. Olkkarin taulut ostimme Ikeasta; New York, Paris ja London kuvaavat osuvasti meidän kroonistunutta matkakuumettamme ja samalla saatiin vähän värinpilkahduksia huoneeseen.:)


Aika pelkistetyllä linjalla meidän kodissa nro. 2 elellään, mutta pianhan on jo joulu joten ihan hyvä että on tuleville joulukoristeille tilaa.;D Ja lasten tarha-askarteluille... olen vakuuttunut että viimeistään siinä kohti kun heidän pahvitaiteilujaan alkaa ilmestyä jääkaapin oveen kodista tulee KOTI!<3


Kuvassa meidän toistaiseksi ainoat pienkoriste-esineet; House Doctorin maljakko ja Bloomingvillen tuikkukupit. Ja lopuksi vielä yksi olohuoneen/keittiön ei niin sisustuksellinen vakiokaluste selän  avaamiseen...;)


Tällä hetkellä me oleilemme lasten kanssa Raumalla ja seuraavaksi ukki tuleekin noutamaan muksut traditionaaliselle lauantain jätski/lelukauppakierrokselle. Samalla minä pääsen rauhassa kaupungille hoitamaan muutaman juoksevan asian ja huomenna edessä onkin enemmän kuin mieluinen reissu Hämeenlinnaan kummityttöni ristiäisiin.<3

Nyt oikein ihanaa viikonloppua jokaiselle!!

Kommentit

Suositut tekstit