Superia

Seuraavat kuvat ovat vain lapsista, mutta voin vannoa että me aikuiset leikittiin vähintään yhtä paljon. Välillä pesispelit vei meidät mukanaan siinä määrin että meinasi ihan toi vanhemman(paimentajan) rooli unohtua...;D 
Oltiin siis Superparkissa joka nimensä mukaisesti oli SUPER! Oli kiipeilytelinettä, kiipeilyseinää, koriskenttää, golf-lyöntipaikka, liukumäkiä, skeittipuisto, tramppoja joista pääsi hyppäämään valtaviin vaahtomuovialtaisiin ja kaikkea kivaa myös perheen pienimmille. Kuka koskaan ikinä sai idean tällaisesta paikasta niin kiitos ja kumarrus!


Eemilille tämä paikka oli vielä mieluisampi kuin hoplop. Pienet pojat kun tuntuvat rakastavan noita pallolajeja niin mikäs sen kivempaa kuin mahdollisuus kokeilla niistä jokaista saman katon alla. Eeviä kiinnosti pikkuvieraille suunniteltu "Duudson ranchi" kiipeilytelineineen ja liukumäkineen.


Myös kiipeilyseinä oli meidän neidistä erityisen kiehtova.. Harmi vaan että tämä tappimutsi ei ylettynyt avustamaan pientä apinaa juuri metriä korkeammalle.


Superparkista löytyy myös kahvila/ravintola. Lounasaikaan on tarjolla kunnon buffetpöytä, joten ehkä me ensi kerralla suuntaamme tänne aamupäivällä.:)


Alle 5-vuotiaat lapset pääsevät touhuamaan ilmaiseksi, joten meidän kohdalla maksu menee toistaiseksi vain aikuisista. Aluksi me kieltämättä vähän ihmeteltiin että mitenkäs meistä nyt maksetaan kun lapset tulevat leikkimään, mutta homman nimi selvisi aika pian. Mehän tulttin myös leikkimään ja tullaan vielä monta monta kertaa uudestaan!!

Kommentit

-Saija- sanoi…
Heips!
Löysin sun blogin kesällä, kun etsin jotain kivaa raumalaista blogia "koti-ikävääni".:) Ja muutenkin on kiva lukea juttua tutuista paikoista, suurin osa blogeista kun kirjotellaan vähän isommissa kaupungeissa. Olen vähän huono seurailemaan blogeja, mutta nyt eksyin tänne uudestaan ja olipa hauska, kun törmäsin ekana oululaisiin juttuihin, sillä täällähän minäkin.. Ja tutut paikat siis jatkuu!:) Superparkki on vielä muuten testaamatta, ei meillä oo lapsiakaan, mutta sun jutun perusteella sinne vois mennä ihan aikuisten keskenkin..

Lämpimästi tervetuloa Ouluun! Pakkasesta huolimatta.. :)

-Saija-
Unknown sanoi…
Kiitos paljon kommentistasi Saija!
Ompa hauska miten kuljetaan samoissa kaupungeissa ja tietysti todella mukavaa jos tykkäät käydä lukemassa mun blogiani!:) Superparkkia suosittelen ehdottomasti myös jokaiselle vähänkin lapsenmieliselle ja liikunnasta pitävälle aikuiselle!!;)

Suositut tekstit