Pompin keltainen kevät


Kevät ja pastellit ne yhteen kuuluu, hengissä ollaan kukkuluuruu.;) 

Pahoittelen pitkää hiljaisuutta.. Tässä välissä on kipaistu viikon visiitillä Raumalla ja elelty muuten mukamas niin kiireistä arkea ettei koneen ääreen ole malttanut juuri istahtaa. Tai sitten totuus on se että musta on tämän loppuraskauden myötä tullut armottoman hidas toimissani, jolloin arjen pyöritykseen on huvennut päivät kun taas illat alkaa pikku hiljaa tuntua kropassa siinä määrin että en juuri kykene muuta kuin sohvalla röhnöttämään ja telkkua katsomaan. Olen myös huomannut tämän pään sisäisen toimintani fokusoituneen hyvin vahavsti tulevaan synnytykseen ja ylipäätään vauvan tuloon valmistautumiseen jolloin mun on kertakaikkisen hankalaa keskittyä juuri mihinkään muuhun. Sellainen hajamielinen professori fiilis päällä koko ajan, joten älkää ihmetelkö jos viljelen jotain outouksia täällä bloginkin puolella..:D 

Oulussa vietetään parasta aikaa talvilomaviikkoa jo hieman keväiseksi kääntyneissä keleissä. Kaikkialla on märkää ja tänäänkin tuli vettä alas joten ulkoilun sijaan olemme koittaneet ottaa ilon irti kaupungin tarjoamista sisäaktiviteeteista. Maanantaina käytiin koko perheen voimin leffassa katsomassa Risto Räppääjä joka oli taas kerran ihan huippu, eilen oli vuorossa uimahallia ja tänään riekuttiin Hoplopissa kavereitten kera. Tämä mamma sai maanantaina neuvolalääkäriltä armon aikaa käydä vielä loppuviikon ajan uimassa joten sunnuntaina täytyy ehdottomasti mennä Nallikarin Eedeniin ja sitten onkin mun osalta pulikoimiset hetkeksi pulikoitu. Uimahallissa käyminen on raskausaikana osoittautunut mulle itselleni todella mukavaksi ajan vietteeksi. Sen lisäksi että mukana olevat muksuni nauttivat polskimisesta ihan vietävästi on vedessä kelluminen tuntunut  todella hyvältä myös omassa kropassani. Mikäs sen mukavampaa kuin antaa veden kannatella muuten raskaalta tuntuvaa ja väsynyttä kehoa. 

Posti toi meille maanantaina paketin Pomp de Luxilta ja se jos jokin on yhtä varma kevään merkki kuin vetiset kelit! Tämän sesongin tyttöjen mallistossa ihastuin totaalisesti vaalean pastelliseen keltaiseen josta tulee mieleen kuulaan kaunis keväinen aurinko. Eevi on koko ajan enenevissä määrin alkanut osoittaa kiinnostusta vaatteita kohtaan ja postin pakettia avatessa hän oli melkein yhtä innoissaan kuin jouluna, kehen lie tullut.....;D Tätä neitiä ei siis tarvitse juuri käskeä vaatteita sovittamaan, kunhan hänelle suo riittävän ajan peilin edessä keimailemiseen ennen kuin uusi vaateparsi lyödään eteen. Seuraavaksi otoksia muutamista Eeville saapuneista vaatteista, teemalla keltainen.

Gatesville toppi
Cumberland tregginsit
Geneva kesätakki
Johnstown mekko
Earlton leggingsit

Maaliskuu ja kevät on jo ihan ovella, pelkästään valostuneet päivät alkavat tuoda ihan uudenlaista energiaa tullessaan. Täällä ollaan siis todellakin valmiita sekä kevään että vauvan saapumiseen vaikka molempia saadaan varmaan vielä tovi odotella. Ja vaikka ulkona vähän sataisikin niin ainahan sitä voi pitää mielen aurinkoisena!:)

Mukavaa viikon jatketta!<3

Kommentit

Suositut tekstit