Vielä hetki tai toinenkin

Loppukiri, loppukiri.. Viimeiset ja pisimmät viikot ovat käsillä. Laskettuun aikaan on enää vajaa viikko, eli maximissaan kolme viikkoa odotusta jäljellä. Tällä kuluneella viikolla tulivat vastaan ensimmäiset päivät kun oli sellainen fiilis että pääkoppa hajoaa. En ole luonnostani mitään erityisen kärsivällistä sorttia ja varmaan lähes jokainen odottaja tietää kuinka turhauttavilta viimeiset päivät ja viikot saattavat tuntua. Sinänsä loppuodotuksen malttamattomuus on ihan luonnollista eikä tätä nyt suinkaan minään elämää suurempana kärsimyksenä tule muutenkaan ottaa... ihmismieli vaan ainakin ajoittain toimii vähän toisella tavalla ja itse saan oikeasti tehdä töitä kyetäkseni asennoitumaan reippaammin näihin viimeisiin "joko jo tänään, JOOKO?" päiviin/viikkoihin. Paljon auttaa kuitenkin jo se kun päättää avata silmänsä ja vilkaista hiukan tämän raskauskuplan ulkopuolelle; aloittaa omia pieniä projekteja jotka eivät millään tavalla liity vauvaan tai odotukseen. Sitä tulee oikeasti todella virkistynyt fiilis kun huomaa että on koko päivän keskittynyt ihan vain tavalliseen arkeen ja elämiseen sen sijaan että haaveilee hetkestä kun se pieni pallero nostetaan rinnalle tai hetkestä kun se pieni pallero nukkuu vieressä tai hetkestä kun se pieni pallero tapaa isommat sisaruksensa. Sillä niille hetkille kun antaa ajatuksensa tuhannesti päivässä mielen valtaa niin kertakaikkisen ärsyttävä malttamattomuus ja kärsimättömyys että oksat pois, vaikka kuinka tietää että tässä kohtaa ollaan jo aivan loppusuoralla ja pitäisi olla vain malttavainen ja kiitollinen siitä että ainakin tähän asti kaikki näyttää sujuneen hyvin. 

Tässä odotellessa on kuitenkin tullut fiksattua vielä viimeisiä juttuja valmiiksi myös sitä palleroa varten ja näistä fiksaushetkistä minä kyllä nautin! Nyt on vaipanvaihtopaikka valmiina kompaktisti pesukoneen päällä. Meillä ei ole itse asiassa koskaan ollut hoitopöytää vaan kylppärin pyykinpesukone on saanut myös Eemilin ja Eevin kohdalla toimittaa tason virkaa; vesipiste ja pytty sopivasti lähellä.;) 


Mukavan jämäkkä hoitoalusta on tanskalaiselta Done by Deer -merkiltä ja olen jokseenkin rakastunut heidän vekkuleiden printtien ja desingnin iloisuuteen. Ihanan lapsellista meininkiä!:) Kävin hakemassa myös Stokken vaunupussin ja samalla mukaan tarttui Done by Deerin vaunulelu pienen nyytin kärryttelyhetkiä ilahduttamaan.


Sairaalakassin pakkaaminen mulla on siinä määrin vaiheessa että valmiiksi laitettuna on vasta vauvan vetimet, omat kotiintulovaatteet valkkaantuvat lähtöhetkellä fiiliksen mukaan tai jos kiire tulee niin tulevat sitten perästä. 

Body/H&M      Potkupuku/Name it
Myssy/Joha   Tumput ja sukat/Name it
Ulkopuku/Name it
Tänään meillä on nautittu ihanan aurinkoisesta lauantaista mahtavassa seurassa ulkoillessa ja lounastaessa. Mikä onni että ollaan Suomessa, Oulussa ja mukavien ihmisten ympäröiminä. Virkistävä juttuseura ja lasten leikkikaverit nekin omalta osaltaan vaikuttavat valtavasti siihen että päälimmäisenä uskomuksena on vatsan poksahtaminen ennen pään poksahtamista..;D<3

Nyt mukavaa viikonlopun jatkoa jokaiselle!!

Kommentit

Suositut tekstit