Isoveljeltä perittyä

Iskä teki pikaisen työvisiitin Ouluun viime perjantaina ja toi meille Raumalle unohtamiani Eemilin vanhoja vauvanvaatteita. Kävin alkukesästä Eemilin pieneksi jääneet vaatteet läpi, säästin kaikkein kivoimmat Iisakille ja loput hyväkuntoiset yksilöt menivät hyväntekeväisyyteen. Iisak käyttää tällä hetkellä kokoa 68 ja juuri siitä koosta meidän varastoon on jäänyt Eemilin jäljiltä mm. kerrassaan ihania Pariisin matkan peruja. Koska Eemil ja Iisak ovat syntyneet samaan vuodenaikaan kaikki vaatteet ovat juuri oikeaan aikaan oikean kokoisia, siis mikä onni! 

Tämä Sergent Majorin vettä hylkivä takki on yksi minun kaikkien aikojen lempi lastenvaatteista ja vaikka Eemil käytti sitä yhtenään on se silti vielä moitteettomassa kunnossa. 


Pirtsakka keltainen väri piristää syksyisinä sadepäivinä, mutta suurin piristys on tämän hurmurin leveä hymy. :)


Iisakin pöksyt ovat Marc O'Pololta ja jalassa Niket. Tilasin pienelle miehelle parit tossut Zalandolta ja ovat nämä pikku ihmisten kenkulit vaan niin söpöjä vaikkei niillä ole kerrassaan mitään tekemistä käytännöllisyyden kanssa...:D



Ja sitten äiti on niin reilu tyyppi että napsii asukuvia vielä silloinkin kun toiselle tulee väsy. Iisakin paita on myös Eemilin peruja ja tällä paidalla on vielä yksi käyttäjä ennen Eemiliäkin. Super hyvin säilynyt yksilö.


Ja arvatkaas kuka söpöläinen tässä on?
No isovelihän se siinä.
Kerrassaan syötävä tapaus oli hänkin ja onneksi nuo teelautasen kokoiset silmät ovat yhä tallella!<3


Tuskin maltan odottaa että Iisak vielä vähän kasvaa niin päästään ottamaan hänestä samiskuva Prisman kärryissä!:D

Kommentit

Suositut tekstit