Lululemon ja kaikennäköistä muuta...;)

Nytpä kirjoittelen teille vähän mun suosimistani treenivaatteista. Mulle urheiluvaatteet edustavat ihan eri juttua kuin normaalit vaatteet. Tavallisissa käyttövaatteissa ja asusteissa valitsen tuotteen merkin sijaan. Urheiluvaatteissa taas brändi ratkaisee paljon enemmän... tässä kohtaa olen oikein esimerkillinen mainonnan, mielikuvien ja markkinoinnin nielemä kuluttaja! Ja juuri ne mielikuvat ratkaisevat sillä se syy miksi minä hilaan ahterini ylös sohvalta ja lähden liikkumaan on mielikuva siitä hyvästä tunteesta jonka liikunnasta saa, jonka terveestä hyvinvoivasta kehosta saa ja jonka tavoitteista ja niitä kohti pyrkimisestä saa. Minulle Lululemon edustaa juuri näitä teesejä; tämä brändi motivoi ihmisiä tekemään hyvää itselleen, keholleen ja elämälleen (ja kaiken tarkoitus on tietysti saada ihmiset ostamaan heidän vaatteitaan joissa tätä "hyvää elämäntapaa" sitten toteutetaan ja siinä he ovat toden teolla onnistuneet). Kysehän on pelkästä ulkoisesta motivoinnista, mutta väliäkö sillä jos se saa sohvalle lysähtämisen sijaan lähtemään sinne salille.

Kävin ensimmäisen kerran Lululemonin liikkeessä monta vuotta sitten Anaheimissa. Olin silloin raskaana ja minua todella harmitti ettei treenivaatteiden hankkiminen ollut alkuunkaan ajankohtaista. Amerikasta paluumme jälkeen Lululemon jäi jonnekin takaraivoon kummittelemaan ja pari vuotta sitten päätimme mieheni kanssa tilata Lulun treenivaatteita heidän eurooppalaisesta nettikaupastaan ja todella tykästyimme; molemmat. Miesten treenivaatteet tältä merkiltä ovat minusta ihan parhaita, sellaisia hillityn tyylikkäällä tavalla sporttisia. Nyt kun kesällä matkasimme Miamiin oli Lululemon päälimmäisenä mielessä ostospaikoista puhuttaessa ja kivoja treenivaatteita tarttui meidän kummankin mukaan. Mitään erityisen edullisia nämä vaatteet eivät ole, mutta sitäkin laadukkaampia.  Ne eivät menetä nappakkuuttaan tai värejään kovasta kulutuksesta ja useista pesuista huolimatta ja kankaista todella huomaa minkälaista käyttöä varten ne ovat valmistettu. 
Alla näkyvä korallin värinen treenitoppi on sellainen perushankinta joka on aina helppo valinta liikkumaan lähtiessä, mutta toden teolla rakastuin näihin housuihin joiden takaosa on osittain läpikuultavaa verkkokangasta. 


Topin ja housut ostin Miamista,  valkoinen takki taas on tilattu heidän nettikaupastaan. Eurooppalaisen nettikaupan tarjonta on valitettavasti murto-osa siitä mitä Jenkeissä on tarjolla, mutta muutaman näppäimen painalluksen takana on kuitenkin kasapäin kauniita treenivaatteita valmiina matkaamaan myös tänne koti Suomeen. ;)
Lenkkareita taas ei koskaan voi omistaa liikaa.. Nämä Niken Air Maxit olivat niin täydellisen väriset etten vain voinut kävellä ohi. 



DRINK FRESH WATER
Do it now do it now
DO IT NOW
Friends are more important than money
Creativity is maximized when you are living in the moment
DANCE
SING
FLOSS
and
TRAVEL

Tässä tekstejä mun Lulu-pullostani. Muhun iskee juuri tällainen hömppä.. Ja yks toinenkin hömppä on tosi kiinnostunut mun pullostani.<3


Ja sen hömppäliinin kanssa on tosi hauskaa viettää näitä isompien tarhapäiviä.:)


Ja loppuun vielä muutama osuva ja uppoava lause Lululta. Oikein itseä huvittaa miten tää mun tekstini lähti taas rönsyilemään kun pääsin paasaamaan yhdestä lempi aiheestani. Kiitos ja anteeksi!:D


Aina sanotaan että ihmisten täytyisi olla kiitollisia terveydestään ja niin varmasti jokainen onkin kun asiaa ajattelee, mutta mun mielestäni pitäisi paremminkin kehottaa pitämään kiinni terveydestään. Vakavat sairaudet lyövät pitkät kyntensä sattumanvaraisesti niin terveellisesti kuin epäterveellisemminkin eläviin, mutta siihen aivan tavalliseen perusterveyteen me pystymme itse vaikuttamaan valtavasti. Meillä on vain yksi keho täällä käytettävissä ja voimme itse päättää miten siitä huolehdimme ja väitän että hyvinvoivassa kehossa asustaa mitä suurimmalla todennäköisyydellä myös tasapainoinen ja tyytyväinen mieli. Eikä hyvinvoiva keho tarkoita mallin mittoja tai ulkoisten standardien täyttämistä vaan juuri sitä itselle sopivaa tasapainoa. Me ihmiset olemme jokainen erilaisia ja niin on ja saa olla meidän kehommekin. Minusta on kuitenkin hyvä muistaa että jos antaa itselleen jotain hyvää (kuten minä hyvin mielelläni suklaata;D) se on hyvä tehdä saman tien tuplana ja antaa jotain hyvää myös omalle keholleen ja se hyvä voi olla hikilenkki, lautasellinen ravitsevaa ja terveellistä ruokaa tai ihan vain portaiden käveleminen hissin ottamisen sijaan. 


Ja jos liikunta on tavoitteellista täytyy muistaa päämäärän saavuttamisen kannalta se kaikkein tärkein lause joka näkyy tässä ylhäällä. Pätee muuten ihan kaikilla elämän osa-alueilla. Liian usein me katsomme vain toisten ihmisten menestystä emmekä ymmärrä lainkaan minkälaisia uhrauksia, pettymyksiä ja niistä selviämisiä kaikki saavutettu on vaatinut. Ei menestys ole mitään sattumaa ja pelkkiä onnenpotkuja vaan helvetillinen määrä duunia, kaatumista ja ennen kaikkea siitä ylös nousemista.
Minä uskon vakaasti siihen että jokainen voi löytää itsestään voittajan, kun päämäärätietoisesti tekee töitä sen eteen miten tässä elämässä vastaan tuleviin asioihin suhtautuu. Se että jää objektin rooliin ja jättää vastuun omista tekemisistään tai omasta menestyksestään muille ei vie yhtään meistä eteen päin. Täytyy päättää olla oman elämänsä subjekti, päättää ottaa itse vastuu omasta onnestaan ja omista teoistaan. Tämä elämä on yhtä suurta värityskirjaa, jokaisella sivulla on uusi kuva ja vaikket  voi päättää mikä kuva seuraavalta sivulta paljastuu voit kuitenkin päättää miten sen kuvan värität. Jo väritetyillä kuvilla ei ole enää mitään merkitystä.

 Se miten värität seuraavan ratkaisee. 

Sussa on kipinä.
... niin kuin Elastinen sen sanoisi. 
Ah mikä ihana biisi, mustakin tuli kerta heitolla Robin fani!;D

Mutta nyt mahtavaa loppuviikkoa kaikille!<3
Tehkää siitä upea!


Kommentit

Suositut tekstit