Suvi Päi

Eli kesää kohti (tiedoksi kaikille ei raumalaisille;)). Toivottavasti teidän viikonloppu sujui mukavissa merkeissä! Oma sunnuntaini kului pitkälti pihaa tai paremminkin terassia laittaessa sillä sunnuntaina iski se tunne jota koko pitkän kevään odotan... tunne kesästä.
Se tulee aina yllättäen. Yhtäkkiä ihan kaikkialla on vihreää. Perennat jotka aivan hetki sitten olivat pienen pieniä maasta puskevia silmuja ovatkin nousseet polven korkuisiksi. Tulee se tuoksu. Kesän tuoksu. Tuore ruoho, maa, multa. Ja sitten sitä tajuaa että nurmikonkin saisi jo ajaa ja sitten sitä ruohon tuoksua tulee vielä lisää.... Ja voi ah...

Ja sitten minä lampsin iloisena kukkakauppaan ja menen siellä totaalisen sekaisin. Automme näytti sunnuntaina kotiin ajaessa lähinnä kasvihuoneelta.. Piti siis hakea ihan kaksi pikku kukkaa vain.. ja hups. Kukkien suhteen enemmän on minusta ehdottomasti enemmän ja mitä suurempia sen näyttävämpiä eli sitä parempia..:D

Käyn muuten Raumalla aina Viherkäisillä. AINA! Ihan jo siitä syystä että lapset tulevat mukaan. Meillä meinaan kiljutaan riemusta kun kerron että lähdemme kukkaostoksille! Viherkäisille on heidän remonttinsa jälkeen ilmaantunut Rauman parhaat leikkipaikat. Nämä kaksi höpöä varmaan muuttaisivat sinne jos saisivat.:) Ja tämä höpö äiti on aivan rakastunut heidän uuteen sisustuspuoleensa myös, mitä ihanimpia pieniä juttuja vieri vieren. 

Nyt muutama kuva meidän terdeltä. Ja koska more is more nämä muutamat kukat lienevät vasta alkua...;) Maahan en malttanut vielä kesäkukkia laittaa kun se hallan vaara nyt on vielä kait olemassa, mutta onneksi viime kesänä tuli laitettua jonkun verran perennoja jotka nekin kauniisti jo vihertää.


Ensimmäiset yrtit tuli myös istuttettua ja niille ei voi kun toivoa pitkää ikää. Viime kesänä osa yrteistä ei viihtynyt mun hoivissani ollenkaan.





Lamohietakirsikan ihka ensimmäinen kukka.:)
Nyt on aika siirtyä pois koneelta ja laittaa huusholli kuntoon. Mulla oli muuten eilen eka luento Turussa ja voi vitsit että oli kivaa! Tänä iltana uudestaan..:)

Kivaa päivänjatkoa jokaiselle!!<3







Kommentit

Suositut tekstit