Ekan päivän asut

Meidän perheen tyttöjen vuoden ensimmäinen asupäivä. Kävimme torstaina koko perheen kesken katsomassa Madagaskarin Pingviinit leffateatterissa ja suosittelen kyllä muitakin katsomaan. Kutkutteli ihan näin aikuisenkin nauruhermoja..;)

Mutta sitten niihin asuihin. Torstaina oli useampi plussa-aste joten pikkuneiti kulki vähän kevyemmillä kerroksilla kuin muuten viime aikoina. Aamupäivällä pihallekin saatiin lykätä vuoratut kumpparit jalkaan, sen verran oli lumi jo sulavaista ja märkää sorttia. 
Eevin takki on Livlyn same old one ja karvaliivi, huivi ja sormikkaat Mayoralilta. Kengät ovat viime syksyn hankinta Eccolta. Olen koittanut pitää näitä Eevin jaloissa lyhyemmillä kaupunkikierroksilla, Stocka-reissuilla ja sen sellaisilla aina kun mahdollista sillä pelkäämpä etteivät nämä välttämättä enää keväällä mahdu jalkaan.


Eevistä on tullut ihan samanlainen koomikko ja naaman vääntelijä kuin veljestään. Tämä ikä on muutenkin kyllä niin huvittava kun neiti selittää jo ummet ja lammet ja pohdiskelee hurjasti kaikkea maan ja taivaan väliltä ja ne pohdinnat päättyvät usein mitä ihmeellisimpiin lopputuloksiin.:D

Sitten mun asuuni. Jostain syystä kuljeksin aika paljon takki auki nykyään... Vatsa on ottanut kunnon kasvupyrähdyksen ja aina aika ajoin oma olo on valtava, mutta koitan asennoitua tähän niin että tänään olen kuitenkin vielä pienempi kuin huomenna, hmmm... tosi lohduttavaa!;D Ostin tämän Vero Modan tunikan viime vuonna Linköpingistä eräitä Babyshowereita varten ja jo silloin ajattelin että tästä tulee varmaan täydellinen raskausvaate ja niinhän siitä tuli. Ei kiristä, ei purista ja lisäksi kangas on ihanan ilmavaa ja ohutta. 


Tämä Karen Millenin villakangastakki taas on minun all time favorite. Väri vain on äärimmäisen herkkä kaikenlaisille tahroille, mutta onneksi pesulat on keksitty!  



Että tällaisia asuja tällä kertaa ja pitkästä aikaa.. Seuraavaksi täytyy varmaan laittaa kireempiä kuvia tästä vauvavatsasta kun näistä kuvista ei käy ilmi juuri muu kuin tämä yleinen turpoaminen.:D

Nyt hauskaa viikonvaihdetta jokaiselle!:)


Kommentit

Suositut tekstit