Etsimäni löytyi etsystä


Heissulivei! Oletteko kuulleet etsy.com sivustosta? Sieltä löytyy kaikkea niin ihanaa käsintehdyistä sisustusjutuista, vauvanvaatteisiin, teemajuhlien koristeisiin ja vintage-esineisiin. Minulle sivusto oli aivan tuntematon kunnes kaipasin joululahjaksi saamalleni uudelle läppärille pussia tai taskua tai miksi ikinä tätä nyt haluaakaan kutsua. 

Minulle voisi myydä melkein mitä vain Hand Made-virkkeellä varustettuna; siitä yksinkertaisesti syntyy mielikuva laadukkaasta ja uniikista tuotteesta joka ei pyöri massamarkkinoilla ja näin ollen tule vastaan jokaisessa kadunkulmassa. Tokihan minä ostan paljon ja taas paljon myös massoille suunnattuja tuotteita, mutta niiden ostamisesta minulle ei tule alkuunkaan niin ilahtunut olo kuin  nyt vaikka tästä alle  30 euron läppäritaskustani. :)


Ensimmäinen ostokokemukseni oli erittäin positiivinen ja kaikki toimi kuin rasvattu. Tuote lähetettiin  tilaamista seuraavana arkipäivänä Kaliforniasta ja matka meidän postiluukulle kesti vaivaisen viikon. Voin siis ainakin oman kokemukseni puolesta suositella sivustoa ja erityisesti käyttämääni kauppaa ¨Berties closetia¨ hyvin lämpimästi, April in Paris -laptop sleeve (pussukan nimikin on suoraan taivaasta! ;D) vastasi täysin odotuksiani. 


Toivottavasti teillä on ollut mukava ja leppoisa sunnuntai. Meillä päivä alkoi aikaisin sillä Eemilin luistelukoulu jatkui taas joulutauon jäljiltä. Täytyy sanoa että tuo 8:30 sunnuntaiaamu jäähallissa tuntuu aina lauantai-iltana nukkumaan mennessä yhtä vastenmieliseltä ajatukselta, mutta kun sinne hallille on koko perheen voimin aamulla raahauduttu niin fiilis onkin sitten jo ihan kiva. Ainakin on päivä potkaistu reippaasti ja ajoissa käyntiin.:) Tänään kävimme myös Roosterin brunssilla. Kyseessä on ehdottomasti yksi Oulun lempi kahviloistani sekä miljöön että tarjonnan puolesta ja myös brunssi on jokaisen euronsa arvoinen. Nammmm...


Nyt oikein ihanaa tulevaa viikkoa jokaiselle!!<3

Kommentit

Suositut tekstit